Çözüldü Techolay uygulamasını kullanırken otomatik ekran dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1138
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    ekran techolay
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1138

Uzman
Makaleler
6
Techolay'ın uygulamasını (PWA) indiridim ve telefonumda otomotik döndürme açık olmamasına rağmen yatay tuttuğumda uygulama otomatik olarak dönüyor ve bu durumu engelleyemiyorum. Çok sinir bozmaya başladı. Direkt Google'den girince sorun olmuyor lakin PWA veya ana ekrana ekle kullanınca bu durum oluyor.

*ModArt veya Technopat'ta yaşamıyorum sadece Techolay'da oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

PWA'da bir değişiklik yaptık da PWA'ya işlemesi zaman alabilir. Gün içinde test edip sonucu belirtirseniz sevinirim. Olmazsa verdiğiniz özellik doğru çalışmıyor demektir ne yazık ki.
Şimdi fark ettim bende de o oluyor. @umut hocamın dediği gibi çok gıcık bir şey. @Leo @Enes3078 hocalarım şu sorunu düzeltebilir miyiz size zahmet?

Bu problem Technopat'ın uygulamasında da vardı. Google'dan girin anca öyle düzeliyor

Bu problem Technopat'ın uygulamasında da vardı. Google'dan girin anca öyle düzeliyor
Technopat'in Play Store'de bulunan uygulamasında olmuyor. Ayrıca ModArt Sosyal de XenForo kullanıyor lakin orada da bir sorun yok. Bir alternatif olmalı ki sinir bozucu durum ortadan kalksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…