@Zeyvra Bilmiyorum ki kim mod kim değil. Görmediğim bir konuda tartışıldı da bilen olursa diye konu açtım her şeye modlar yazacak değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eklentilerde ve sunucularda çok problemler yaşandı. Neyse ki yöneticimiz @Barış ve barındırma servisi sağlayıcımız @Netvay gerekli aksiyonları aldılar ve almaya devam ediyorlar.

Maalesef anlık çökmeler devam edebiliyor. Bu durumun farkınındayız.

Netvay tarafından gelen açıklama bu idi:
Usta bu saldırılar kasıtlı mı yapılıyor yoksa rastgele birileri topluca yapıyor da buraya mı denk geliyor? Yani kişisel saldırıysa nasıl uğraşacaksınız? Sunucuyu farklı firmadan alsanız çözülmez mi? Yani sunucu dediğim host mu oluyor domain mi tam adını çıkaramadım şimdi.

Usta bu saldırılar kasıtlı mı yapılıyor yoksa rastgele birileri topluca yapıyor da buraya mı denk geliyor? Yani kişisel saldırıysa nasıl uğraşacaksınız? Sunucuyu farklı firmadan alsanız çözülmez mi? Yani sunucu dediğim host mu oluyor domain mi tam adını çıkaramadım şimdi.

Kasıtlı olarak yapılıyor büyük ihtimalle, rastgele DDoS yapılmaz. Bununla basa çıkmak için sağlam sunucu ve siber guvenlik veya beyaz gri şapkalı hackerlik işe yarıyor. Domain sitenin adresi host sunucu oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör: