TRPCX
Üyecik
Merhaba,
Sistem:
Sorun nerede olabilir? Teşekkürler.
Sistem:
- AMD Ryzen 7 9800X3D
- MSI MPG X870E Carbon WIFI,
- MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W
- COOLER MASTER HAF 700
- MSI MEG CORELIQUID S360 360 mm
- MSI RTX 5090 SUPRIM
1 hafta USB-C portuna bağlı kulaklıkla PC'de 4K DLSS Performance 60 FPS Vsync ile DOOM The Dark Ages oynuyordum. Nvidia overlaye göre ısım 60 dereceyi, watt ise 400 küsürü GPU için geçmiyordu, CPU 50-60W gibiydi. Zaten oyunda ve PC normal çalışıyordu, bir sıkıntı yoktu. Oyunları zaten 60 FPS kilidiyle oynarım ama ne olduysa hiç daha önce olmadı. PC'yi toplayalı 1 sene oldu. DOOM'u oynadım, kapattım. Chrome'da gezinirken aşağı yukarı 1-2 dk sonra sanki elektrik gitmiş gibi PC kapandı. Salon lambası yanıyordu fakat PC kapanmıştı.
O zaman geçti, sabah bakarım dedim. Sabah normal açıldı. En az 1 hafta çeşitli oyunlar oynadım. Hatta DOOM da oynadım, bir şey olmadı.
Fakat yine bugün aynı saatlerde kulaklıkla DOOM'u oynadım, kapattım ve 1-2 dk sonra PC kapandı. 5 dk bekledim. Tekrar açmaya çalıştığımda ışıklar yanıyor, normal açılır gibi ama hemen yine Windows açılmadan kapandı.
O zaman geçti, sabah bakarım dedim. Sabah normal açıldı. En az 1 hafta çeşitli oyunlar oynadım. Hatta DOOM da oynadım, bir şey olmadı.
Fakat yine bugün aynı saatlerde kulaklıkla DOOM'u oynadım, kapattım ve 1-2 dk sonra PC kapandı. 5 dk bekledim. Tekrar açmaya çalıştığımda ışıklar yanıyor, normal açılır gibi ama hemen yine Windows açılmadan kapandı.
Sorun nerede olabilir? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: