Bir nevi öyle; Citizen çok büyük bir marka ama bu saat baya ilgi gördü. İlk çıktığında piyasanın çok altındaydı fiyatı. Şimdi belediye dağıtmış gibi herkes takıyor. Bir de bence kesinlikle orijinali bu paraları hak eden bir saat değil. (Kendi fikrim)
Herkesin kolunda olan benim kolumda olmaz diye düşünüp almadığım saat ama citizen miyota mekanizmasını üreten firma. Bugun quartz saatlerin neredeyse hepsi citizen ;)

Citizen demek eagle 7 demek, babalarımızın büyüklerimizin kolunda gördüğümüz altın kaplama kasa sade kadranlı ve bombeli camı ile hafızalara kazınan bir zaman imgesi.

Paralel ithalat yoluyla geldiği için gittiği mağazadaki eleman bence yanlış bilgi vermiştir.
Farz edelim dediği gibi olsun, sahte çıksın. THH'ye başvurursunuz. Hatta haber olur bu olay.
A101'den alıp sahte çıkmasıyla başka büyük mağazadan alıp sahte çıkması bence aynı ihtimal.

Şunu da belirteyim. Bu saati alıp içinizde acaba sahte miydi duygusuyla yaşayacaksanız hiç bulaşmayın. 3 bin fazla verin, kalbiniz rahat etsin.
Sıkıntı 3 bin fazla vermekte değil aslında distribütörler direkt saatin bu renginin TR'ye gelmediğini belirtiyorlar, onların sitesinden de kontrol ettim A101 ekstra hariç TR'de herhangi bir sitede görünmüyor ürün.

Sıkıntı 3 bin fazla vermekte değil aslında distribütörler direkt saatin bu renginin TR'ye gelmediğini belirtiyorlar, onların sitesinden de kontrol ettim A101 ekstra hariç TR'de herhangi bir sitede görünmüyor ürün.

A101 gibi marketlerde bu tarz ürünler kısa süreli satıldığından distribütörlük ile uğraşmadan ithalat yoluyla getirdikleri için firma tarafında görüntülenmiyor olabilir.