shruux 30

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Dün sabah hiçbir problem yaşamadan bilgisayarı neredeyse tüm gün kullandım. CS2, BF6 ve Forza 6 oyunlarını oynadım. Akşam CS2 girene kadar problem yoktu. Akşam CS2 oynarken seslerde bozulmalar yaşadım; bu sesler robotikleşme, yırtılma gibi seslerdi, tam olarak ne denir bilmiyorum. Arkada Spotify açık olduğu için onunla ilgili olduğunu düşündüm. Spotify'ı kapattığımda sorun devam ediyordu. Tüm gün diğer oyunlarda sorun yaşamadığım için sorunun CS2'de olduğunu düşündüm.

Bugün yine aynı şekilde gündüz oyun oynadım, hiçbir sorun yoktu. Az önce BF6 girdim ve yine aynı ses sorununu yaşadım. Sürekli olarak olmuyor, arada bir oluyor. 2 gün önce ekran kartımı değiştirmiştim ve DDU ile eski sürücüyü silmemiştik. Bilgisayarcım sorun olmayacağını söylemişti ve internet üzerinden güncel sürücü mü diyeyim, versiyon mu diyeyim, artık bilmiyorum, onu yükleyip kurmuştu sadece.

Duyduğum sesleri sizlerle paylaşmak için ekran kaydı alıp kaydı tekrar izlediğimde ses bozulmalarının hiçbirini kayıtta duymadım; sesler sorunsuzdu. Kulaklığım SS Nova 5, 2.4 GHz bağlantı ile kullanıyorum. Sizce kulaklıkta mı problem var yoksa ekran kartı ile ilgili olabilir mi?

Edit: Kulaklığın dongle' ını çıkarıp başka bir USB girişine taktım. Seslerde problem yaşamadım USB girişini değiştirdikten sonra. Sorunun kulaklık ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sorun tekrarlayacak mı bilmiyorum.

Son düzenleme: