Merhaba. Siparişten sonra en geç 5 iş günü içinde kargoya verileceği site tarafından belirtilmiş. Bu kadar sürmesinin sebebi sitenin başka siparişlerinin de olması. Eğer yoğunluk az ise zaten 5 gün dolmadan da kargoya teslim edilecektir.
Kargo firması ve ikametinize göre siparişin elinize ulaşacağı süre değişkenlik gösterebilir.
Çok absürt durumlarla karşılaşmazsanız, tahminimce önümüzdeki hafta içinde sisteminiz elinize ulaşır.
Evet benim de belirttiğim gibi 3-5 iş günü gibi bir süreç verildi fakat sorun şurada, bu sistem hazır sistem olduğu için
de monte şeklinde gönderim sağlamıyorlarmış. O zaman mantıken
sistemler hazır,
kurulu bir şekilde bekliyor ki buna izin vermiyorlar. Benim de eklediğim sadece 1 adet ram. Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama, tek slot rami takıp test etmek bu kadar sürmemeli. Çağrı merkezini arayıp konuyu ilettiğimde yarı uykulu bi adam, garip bir üslupla "hazır sistem
de monte yollanmaz" tarzı bir şeyler söyledi, sonrasında bu bilgiyi mail aracılığıyla teyit ettirdim.
İşin kötü yanı da şu, arkadaşım benzer bir sistemi farklı bir platformdan benimle aynı gün aldı. Her sitenin, platformun yoğunluğu ve işleyiş süreci farklılık gösteriyor ona bir itirazım yok ama madem süreç bu kadar yavaş ilerleyecek
de monte şeklinde de sipariş kabul etmeleri bence herkesin yararına olur.
Ek olarak da sistemin montaj hizmeti seçilebilir tik olarak işaretlenmiş. Madem hazır sistemlerde bu zorunlu, neden tik olarak seçebiliyoruz veya kaldırabiliyoruz? Onun yanındaki info yazısına tıkladığımızda
bu hizmete yönlendiriyor. Burada da bu montaj ve testin 2 iş günü sürdüğü söyleniyor. Ancak teyit ettirdiğimde de süreç 3-5 iş gününe uzuyor.
Dediğim gibi belki ben birazcık acele ediyor olabilirim ama sürecin de yavaş ilerlediği bir gerçek. Kardeşimle ortak kullanacağımız için onun doğum gününe yetiştirmek istiyordum. Mailde de bunu belirttiğimde farklı tarih veremeyeceklerini belirttiler ve mecburi olarak anlayışla karşıladım.