Techolay vs Technopat konusu sebebiyle özür diliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 757935
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 799

Beni affettiniz mi?

• Oy verenlerin toplamı
    43
  • Anket kapandı .

757935

Uzman
Arkadaşlar geçenlerde açtığım 'Techolay vs Technopat' konusunda bazılarınızı kırmış incitmiş olabilirim bunun için çok özür dilerim.
Beni affetmenizi diliyorum özellikle site yöneticileri üyeliğimi kapatma kararı almıştım o konudan sonra fakat az önce yaşadığım gülünç konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum:
Şimdi ben Technopat sosyalde öyle insanlara yardımcı olurken -ki bugün 1000. mesajımı almıştım- bir tane konuya denk geldim konu: RTX 4070 sistemim nasıl?
Konu içinde tüm harfler büyük yazılmış sistemin en detaylarına kadar ve sadece nasıl sistemim iyi deme? Yazmış ben de arkadaşın kalbini kırmadan 'Hocam sisteminiz gayet iyi ve AAA oyunları rahatlıkla kaldırır ama hem yazım kurallarına uymamışsınız hem de sizce hiç sistemi olmayan bir arkadaş bunu görse sizce nazar olmaz mı?' dedim. Sonradan mod gelmiş bana 4 gün rapor verdi adamın mesajını da düzenledi sadece. Dedim ki içimden ben büyük hata yapmışım Technopat'ı överken. Bu durumda artık hem orada hem de buradayım ama bir önceki konumda üzdüğüm varsa çok çok özür dilerim beni affetmeniz dileği ile...

Çok ağır hakaretler edilir sayın yeşillilere ama yapmayacağız neden çünkü biz medeni insanlarız. Techolay tam zamanında açıldı geçen sene. Zaten Recep Baltaş reis tutuyordu orayı da o gidince bitti orası. Ben de işimi oradaki hesabımdan 3 yıl ban yiyerek halletmiş oldum ve iletişimi kestim. 3 yıl banı hak ederken çok mutluydum derslerini verdik.

Çoğunluk affetmez muhtemelen ama ben affediyorum.

Çoğunluk affetmez muhtemelen ama ben affediyorum.

Zaten o konuda toplam kaç kişi mesaj yazmıştı bilmiyorum ama şimdiye kadar 11 affetmedim 5 affettim var ilginç. (şimdi 13 oldu.)

Affetmem, affettirmem. Ne kadar Technopat'ı ve kitlesini sevmesemde hakaret etmem. Çünkü hem medeni insanız, hem de onlar için değmez. Değerli vaktimi boşuna harcamayacağım. Hakikaten ayıp ettiniz. Bu yüzden affetmem.

Son düzenleme:
Hocam affedilir tabii ki. Nede olsa bilmemek kaynaklı yapılmış bir hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…