Techolay Wordle'da nasıl tekte doğru tahmin yapıyorlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 14742
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
  • Etiketler Etiketler
    techolay wordle

14742 33

Başarılı
İyi sosyaller, bazen Wordle'a bakıyorum sürekli bazı kişiler tek denemede yapıyor. Ben 4/5 zor yapıyorum arkadaş bu nasıl bir zeka? Şaka bir yana bu bazı kişilere üst mertebelerden bilgi falan mı geliyor ya? Benim göremediğim bir sayfa varsa haber verin malum astigmat olunca önümü zor görüyorum.

Gizli sekmeden cevabı bulup normal sekmeden hesaplarına girip tekte biliyorlardı (büyük ihtimalle). Bilet açtım ve dün akşam çözüleceğini söylediler. Şimdi ise farklı kelimeler veriyor gizli sekme ve normal sekmeden girince. Belki de çift hesapları vardır bilemeyeceğim.

Gizli sekme açığı vardı kapattılar ama iki hesaba sahip olanlar kolayca yapabilirler.

İyi de bilsen ne bilmesen ne ödül sistemi falan mı var da bu kadar zaman kaybetmeye değer?

Evet, hem de yeni katılmış kişiler her gün ilk 3. Garip büyük ihtimalle gruplaşma falan var diye düşünüyorum. Çünkü gizli sekme sorunu çözüldü dedi @Barış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese rastgele verilirse hile kalmaz ama bu sefer günün altın kelimesi sayılmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…