İyi sosyaller, bazen Wordle'a bakıyorum sürekli bazı kişiler tek denemede yapıyor. Ben 4/5 zor yapıyorum arkadaş bu nasıl bir zeka?
Şaka bir yana bu bazı kişilere üst mertebelerden bilgi falan mı geliyor ya? Benim göremediğim bir sayfa varsa haber verin malum astigmat olunca önümü zor görüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Gizli sekmeden cevabı bulup normal sekmeden hesaplarına girip tekte biliyorlardı (büyük ihtimalle). Bilet açtım ve dün akşam çözüleceğini söylediler. Şimdi ise farklı kelimeler veriyor gizli sekme ve normal sekmeden girince. Belki de çift hesapları vardır bilemeyeceğim.
İyi de bilsen ne bilmesen ne ödül sistemi falan mı var da bu kadar zaman kaybetmeye değer?Gizli sekmeden cevabı bulup normal sekmeden hesaplarına girip tekte biliyorlardı (büyük ihtimalle). Bilet açtım ve dün akşam çözüleceğini söylediler. Şimdi ise farklı kelimeler veriyor gizli sekme ve normal sekmeden girince. Belki de çift hesapları vardır bilemeyeceğim.
ElonXMusk 53
Üstün
- Makaleler
- 1
THESANASATS 4
Başarılı
İyi de bilsen ne bilmesen ne ödül sistemi falan mı var da bu kadar zaman kaybetmeye değer?
Bence de gereksiz bir uğraş. Ay birinicisine PS5 hediye etmiyorlar ne de olsa.
Syntax 86
Üstün
İyi de bilsen ne bilmesen ne ödül sistemi falan mı var da bu kadar zaman kaybetmeye değer?
Kendilerini öyle tatmin ediyorlardır.
Mantıklı bir çözüm olmuş.Şimdi ise farklı kelimeler veriyor gizli sekme ve normal sekmeden girince.
- Makaleler
- 1
Bazı insanları anlamak güç
Zor gibi ya ikinci hesap probleminin önüne nasıl geçilecek ki?Herkese rastgele verilirse hile kalmaz ama bu sefer günün altın kelimesi sayılmayabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
Play Store'a nasıl ücretsiz bir şekilde uygulama eklenir?
- muhammetaktas122
-
-
-
-
-