Bubbles 16
Becerikli
Her hesaba farklı kelime verildiği için bilemezlerdi.Zor gibi ya ikinci hesap probleminin önüne nasıl geçilecek ki?
Her hesaba farklı kelime verildiği için bilemezlerdi.Zor gibi ya ikinci hesap probleminin önüne nasıl geçilecek ki?
Sizi de 1-2 defa görmüştüm hocam sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Hep aynı yalnız bari insan 1 gün yapar 2 gün yapmaz belli olmasın diye.Üst sıralarda 3 5 kişiyi yakaladım sürekli tam puan alan. Yapmayın arkadaşlar ayıp.
Konu ile ilgili biletim var. Açığı bulmak ve doğrulamak için sanırım 2 kez 1 tahminde bulunmustum.Sizi de 1-2 defa görmüştüm hocam sanki yanlış hatırlamıyorsam.![]()
Sıralamadaki yeni hesapların mesajlarına baktım da tanıdık geliyor baya.Kelimeden 1 harfi tutturunca 3-5 dakika o yerde o harfi olan kelimeyi düşünüyorum adamlar gruplaşıp veya yan hesap, başka sekmeden kelimeyi denemişler. Eziklik bambaşka bir seviyede.
Ben de şimdi baktım. Adam yeni üye olmuş, şak Wordle oynuyor. Sıralama ve puan olmasa uğraşmazlar da. Ortada bir şey olunca illa hile yapacaklar.Sıralamadaki yeni hesapların mesajlarına baktım da tanıdık geliyor baya.![]()