Detaylar
Kim cevapladı?çaput
Uzman
Ben de aynı soruyu kendi içimde sordum sanırım cevabı sitenin korumasından kaynaklı.Bu siteye daha hakiki cevaplar almak için kaydoldum ama yavaş neden? Sunucularla alakası olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Boyle giderse uye kaybedecek Techolay. Hayatimda gordugum en vasat hizda calisan site benim icin.
SF26
Üstün
@Recep Baltaş hocam Enes hocamız gittiğinden beri feci yavaşlık var. O gitmeden evvel de vardı ama bu kadar değildi. Bi' bilgilendirme yapılırsa Techolay ahalisi olarak çok seviniriz.
Bazen site sinir bozucu derece yavaşlıyor. Hatta siteye giremediğim zamanlarda oldu. Bu sorun düzeltilsin artık forumdan soğumaya başlıyor insan...
Katılıyorum. Bugün kaydoldum bir tane konu açtım birisi cevabını beğenmedim diye kaba uslüp kullandı sonra raporladım silindi cevabı. İlk günden böyle birisini görmem memmuniyetimi azalttı doğrusu.Boyle giderse uye kaybedecek Techolay. Hayatimda gordugum en vasat hizda calisan site benim icin.
- Makaleler
- 23
Curuk yumurtalar her yerde var. Siteyi seviyorum fakat sunucu kaynakli sorunlari duzeltmeleri lazim.Katılıyorum. Bugün kaydoldum bir tane konu açtım birisi cevabını beğenmedim diye kaba uslüp kullandı sonra raporladım silindi cevabı. İlk günden böyle birisini görmem memmuniyetimi azalttı doğrusu.
Sunucu yükseltmesi yapılsa da her geçen gün siteye uğrayan ziyaretçi sayısı ve gönderiler artıyor. Bulabilirsem Recep Baltaş'ın bununla ilgili açıklamasını atacağım.
cartel
Yetkin
'Yeni sunucuya geçtik ama trafik geçen aya oranla %300 arttı, aylık tekil kullanıcı sayısı 300.000 oldu.' Mesaj buydu fakat silinmiş hocam.Sunucu yükseltmesi yapılsa da her geçen gün siteye uğrayan ziyaretçi sayısı ve gönderiler artıyor. Bulabilirsem Recep Baltaş'ın bununla ilgili açıklamasını atacağım.
Enes dışarıdan hizmet veriyor. Açıkçası sorun bana göre arka plandaki 140 eklenti. Bir forumda bu kadar eklenti olmaz, olmamalı.@Recep Baltaş hocam Enes hocamız gittiğinden beri feci yavaşlık var. O gitmeden evvel de vardı ama bu kadar değildi. Bi' bilgilendirme yapılırsa Techolay ahalisi olarak çok seviniriz.
Birkaçını kapadık ve forum biraz nefes aldı. Günde 300.000 kişi giren Technopat’tan daha yavaşız şu anda.
Şu anda aktif bir yazılımcımız yok. O olduğunda optimizasyon yapabileceğiz. Bir süre böyle devam edecek maalesef.