Detaylar
Kim cevapladı?Rogue
Uzman
Lüzumsuz yere 1 ay boyunca ceza yemek canımı sıkıyor, eski aktifliği ve havası da yok. O yüzden daha çok burada takılıyorum artık.
Bazı modların üye kayırdığı da oluyor. Bir sebepten ceza yiyip aynı sebepten birini raporladığımda niyeyse rapor reddedilip arkadaşın mesajı bile silinmiyor, dokunulmazlığı falan var herhalde.
Bazı modların üye kayırdığı da oluyor. Bir sebepten ceza yiyip aynı sebepten birini raporladığımda niyeyse rapor reddedilip arkadaşın mesajı bile silinmiyor, dokunulmazlığı falan var herhalde.
Technopat eskisi kadar eğlenceli değil. Burası da ilk açıldığında kutuplara düşmüş bedeviler gibi birkaç yüz kişiydik sadece. Zamanla büyümüş bayağı. Uzun zamandır forumları kullanmıyordum ancak bundan sonra burayı daha çok kullanırım artık.
Ben orada neredeyse moderatörüm ve keyfimiz gayet yerinde.
Siz değil mi buradaydınız hocam
Evet.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Bugün itibarıyla hesabımı kapattım. Geç de olsa, Şeriatçilerin forumunda artık bir hesabım yok.Techolay Sosyal'e üye olduktan sonra Technopat Sosyal kullanmayı bıraktınız mı?
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
İndirimlere bakmak için hala yararlı bir yer. Ama sadece indirimlere bakmak için. Onu dışında oranın kalitesi ile buranın kalitesini net bir şekilde hissediyorsunuz.
Maxtorices
Uzman
Ara sıra da yazarım. Fakat Techolay bana daha modern, teknik ve özgürlük olarak geliyor. Burası Windows macOS karışımı, Technopat Linux gibi geliyor bana. Technopat'ta Techolay kadar özgür davranamıyorsunuz. Örneklerini bu konudan da anlayabilirsiniz. Gayet toxiclik seviyesi artmadan da argo kullanılarak forumda takılabiliyormuşuz. Technopat'ta 3 kere deneyip açamadığım konuyu burada tekte açtım. En basit konuyu Technopat'ta açtım konum onay sürecinde kaldı. Beklemek yerine burada açtım direk Recep Baltaş yardımcı oldu. Onlar onayı verip biri yazana kadar Recep Baltaş bana çözümümü sundu bile
Hala aktiflik fazla diye orada takılmaya devam ediyorum fakat her saat başı çöküyor. Techolay'da bir kez bakıma girmişti sadece o zaman kullanamadım onun harici forum 1 kez bile çökmedi. Kaç senelik forumun sunucuları 1 senelik sunucunun forumundan daha kötü.
ALCYONEUS
Uzman
Merhaba arkadaşlar. Techolay Sosyal'e üye olduktan sonra Technopat Sosyal kullanmayı bıraktınız mı?
Ben Techolay'a üye olduğumdan beri Technopat'ı sadece konulara ve haberlere bakmak için kullanıyorum. Technopat'ta en son 17 Nisan 2024'te (Techolay Sosyal'e üye olmadan 1 gün önce) konu açtım.
Açılan konulara bozuk dosyaları önerip sanki kusursuzmuş gibi savunan insanların barındıkları yer bana kalırsa düzeni sağlayamadılar ve kullanıcı sayısı arttıkça durum kötüye gitti tabii bir de normal bir mesaj yazdığınız halde sebepsiz yere cezalandırılmanız da var.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-