Technopat'ın sunucuları aşırı yavaştı bi ara acaba Techolay nasıldır diye düşünüp girdim sonra ortamı inceledim ortam daha güzel geldi şu an hesap duruyor ara sıra bakıp basit konulara yanıt yazıp çıkıyorum.Merhaba arkadaşlar. Techolay Sosyal'e üye olduktan sonra Technopat Sosyal kullanmayı bıraktınız mı?
Ben Techolay'a üye olduğumdan beri Technopat'ı sadece konulara ve haberlere bakmak için kullanıyorum. Technopat'ta en son 17 Nisan 2024'te (Techolay Sosyal'e üye olmadan 1 gün önce) konu açtım.
Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Bende adını sanını bilmediğim bir modun benimle uğraşmasından bezdim ve forumu kullanmayı bıraktım.Belli bir süre daha kullandım, sonrasında ise sanırım yaşı 12 olup kin tutan ucube bir mod yüzünden hesabı sildim geçtim. Herif her aötığım konunun başlığını değil konu ile alakalı konudan aşırı alakasız şeyler ile değiştiriyordu, acımı trol olarak algılayıp 1 yıl banlamıştı gerçi. Keşke gerçek hayatta karşıma çıksa :d.
Ne kadar ezik insanlar var gerçekten.
- Makaleler
- 9
Normalde bırakmak isterim. Android konularına bakmıyorum bile artık.
3-4 ay sonra hesabı sildim de sonra lazım oluyor diye yeni hesap açtım burada açtığım konuları orada da açıyorum.
0xraptoRwave
Üstün
2018 yılında en son kullandım, ismimi hatırlamıyorum bile.
Buranın varlığından tahmini 2 hafta önce haberim oldu. Aralık ayı gibi Technopat Sosyal üyeliğimi silmiştim. Burayı tanıdıktan sonra da gerek duymadım açıkçası. Zamanla burası daha çok büyüdükçe, üye sayısı arttıkça çok daha kaliteli ve özgür bir forum olacaktır büyük ihtimalle.
Umutlu
Yetkin
Hesap silince yeni hesap açımına izin vermicez demişlerdi. Bunu uygulamıyorlar mı?3-4 ay sonra hesabı sildim de sonra lazım oluyor diye yeni hesap açtım burada açtığım konuları orada da açıyorum.
Farklı ip adresinden girildiği sürece anlamaları mümkün değil.Hesap silince yeni hesap açımına izin vermicez demişlerdi. Bunu uygulamıyorlar mı?
Umutlu
Yetkin
Aynı modem adresine filan da bakıyoruz demişlerdi diye hatırlıyorum. Sadece cihazın farklı olması yeterli midir?Farklı ip adresinden girildiği sürece anlamaları mümkün değil.