Aynı modem adresine filan da bakıyoruz demişlerdi diye hatırlıyorum. Sadece cihazın farklı olması yeterli midir?
Forumda benim bile bildiğim kaç kişinin yan hesabı vardı. Söylediklerinin çoğu büyük ihtimalle "haberimiz olacak" imajı çizmek içindi. Bilgisayara format + modeme reset attıktan sonra istediğiniz kadar hesap açarsınız.

Genel olarak bakmıyordum zaten, Techolay'a üye olduktan sonra tamamen bıraktım. Şu an hesabım var ama 2 haftada 1 giriyorum.

Sayılmaz hocam ama mesaj yazmıyorum.

Belli bir süre daha kullandım, sonrasında ise sanırım yaşı 12 olup kin tutan ucube bir mod yüzünden hesabı sildim geçtim. Herif her aötığım konunun başlığını değil konu ile alakalı konudan aşırı alakasız şeyler ile değiştiriyordu, acımı trol olarak algılayıp 1 yıl banlamıştı gerçi. Keşke gerçek hayatta karşıma çıksa :d.
Karşına çıksa ne yapacaksın 12 yaşında çocuğu dövecek misin hocam?

Evet, çok kullanmıyordum zaten Technopat'ı.

Bazen giriyorum öyle saçma konular ve öyle saçma cevaplar var ki, yaş kitlesi iyice düşmüş. Burada en azından adam akıllı bir kitle biraz olsun var ve bu daha iyi.

Technopat'ı sadece Recep Bey için takip ederdim. Ama genelde forum kültürüm pek olmadığı için forumunu bilmezdim. Fakat Recep Beye yapılan haksızlıktan sonra takip olayımı artırdım. Daha yeni üye olabildim buraya. Geç olsun ama güç olmasın değil mi? Seviyoruz seni @Recep Baltaş