Detaylar
Kim cevapladı?Millet okula falan gidiyor. Onun da etkisi var.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Düşmesi çok normal, özellikle forumdaki tartışmalarda herkes uç noktalarda olduğu için verimsiz tartışmalar dönüyor.
Bunun yanında Recep hocamızın bahsettiği site yavaşlığı meselesiyle birlikte aktiflikte çatırdamalar oldukça doğal.
Bunun yanında Recep hocamızın bahsettiği site yavaşlığı meselesiyle birlikte aktiflikte çatırdamalar oldukça doğal.
Düşmesi çok normal, özellikle forumdaki tartışmalarda herkes uç noktalarda olduğu için verimsiz tartışmalar dönüyor.
Düzeleceğiz, we are clean hocalar!
Motivasyon konuşmamı da yapayım.

Okulda tek adam gibi foruma pazartesi saat 08.00'den 12.50'ye kadar bakıyorum, çarşamba günü sabah 08.00'den 17.00'ye kadar bakıyorum, okulda sonra evde bakıyorum.
Doğdurur, benim gibi işsiz değiller hoca.Herkesin işi gücü var, niye sürekli forumda takılsın?
- Makaleler
- 5
Adminler genellikle inisiyatifini kullanıyor. Kurallar o kadar katı değil.Sitenin yavaşlığı ve modların saçma cezalar vermesi. Sırf cümle sonuna nokta(.) koymadığım için ceza alıyorum insan ister istemez soğuyor.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-