vladimirputin
Becerikli
İki veya birden fazla üye, aynı haberi aynı anda (aynı salisede) kullanıcı haberleri kategorisinde paylaşırsa hangi üyenin konusu yayınlanır?
Bunun için belirli bir kural yoktur diye düşünüyorum.
Hocam aynı anda yayınlarlarsa ne olur? Aynı yıl, aynı ay, aynı hafta, aynı gün, aynı saat, aynı dakika, aynı saniye, aynı salise, aynı milisalise.
Bence modlar hangisini daha çok beğenirse onu onaylarlar gibiİki veya birden fazla üye, aynı haberi aynı anda (aynı salisede) kullanıcı haberleri kategorisinde paylaşırsa hangi üyenin konusu yayınlanır?
İki veya birden fazla üye, aynı haberi aynı anda (aynı salisede) kullanıcı haberleri kategorisinde paylaşırsa hangi üyenin konusu yayınlanır?
Hocam aynı anda yayınlarlarsa ne olur? Aynı yıl, aynı ay, aynı hafta, aynı gün, aynı saat, aynı dakika, aynı saniye, aynı salise, aynı milisalise.
İkincisi mantıklı. Birincisi soruya ters düşüyor.İşte diyorum ya hızlı olan kazanır ilk kim yolladiysa ve içeriği anlatıcı olursa onunki yayınlanır.
Aynı milisaniye için ödül verilmeli. Geçen şöyle bir şeye denk gelmiştim:Hocam aynı anda yayınlarlarsa ne olur? Aynı yıl, aynı ay, aynı hafta, aynı gün, aynı saat, aynı dakika, aynı saniye, aynı salise, aynı milisalise.