Techolay'da çözüm istemek yasak mı?

Andrea Kimi Antonelli

Başarılı
Yer
Adana
Mesajların sonuna "Yardımcı olabildiysem çözüldü verirseniz teşekkürler" gibi şeyler yazıyorum. Genellikle haklı olarak moderatörler tarafından siliniyor; fakat bana bir uyarı yapılmıyor. Normalde yasak mı, ya da size çok iz çıkarmış oluyor muyuz?

Yasak mı bilmiyorum ama moderatörler çoğu konuyu okuyorlar, sizin yazmanıza gerek kalmadan modlar mesajınız konu sahibi tarafından doğrulandıysa çözüldü olarak işaretleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çözüm olduğunu düşünüyorsanız raporlayabilirsiniz mesajınızı.

Eskiden raporladığımda "konular sadece konuyu oluşturan kişiler tarafından çözüldü olarak işaretlenebilir" şeklinde bir uyarı gelmişti kaldırdılar mı onu artık raporlayabiliyor muyuz?

Çözüm olan mesajı raporlayabilirsiniz. Raporda, raporlanan mesaj yeterliyse çözüm verilir, yetersiz ise reddedilir. Çözümler genelde sorunların çözülmesi veya resmî kaynaklara dayanarak veriliyor, kişisel beyanatlar ve tecrübeler çözüm için yeterli olarak değerlendirilmemekte.

Merhaba,

Çözülmüş bir konuda çözüm istemek elbette yasak değil. İlgili konuda "çözüm verirseniz teşekkürler." Yazmıştınız, ben sildim.

Mesajınız çözümü yansıtmıyor ve doğru bilgi de içermiyordu.

Konu sahibinden çözüldüğüne dair onay alırsanız raporlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım zaten o amaçla sildiğinizi o konuda sorun yok ekstra olarak yanıtınız için de teşekkür ederim daha da dikkatli olacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…