Emir 112

Moderasyon Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
10
Video geldi!

İlgili konu:

Oyun 2012'de çıkmış, Türkiye haritası için neden geç kalındı sorusunu sorduk dalga geçer gibi cevap verdi. Kendi oyunlarının belli bir kısmının Türk oyunculardan oluşmasına rağmen nasıl bu kadar ırkçı olabiliyorlar anlamıyorum. Ayrıca @X99 hocamın dediği gibi bacak bacak üstüne atmak büyük saygısızlık.

Oyun 2012'de çıkmış, Türkiye haritası için neden geç kalındı sorusunu sorduk dalga geçer gibi cevap verdi. Kendi oyunlarının belli bir kısmının Türk oyunculardan oluşmasına rağmen nasıl bu kadar ırkçı olabiliyorlar anlamıyorum. Ayrıca @X99 hocamın dediği gibi bacak bacak üstüne atmak büyük saygısızlık.
Geç çıkması bizim adımıza avantaj aslında. Her çıkan DLC bir öncekinin üstüne koyarak çıkıyor. Çıkış yaptığında en iyi DLC'lerden biri olacak. Fransa ve İtalya yıllardır oyunda mesela ama baya eskidiler, artık sürmek için girmiyorum bile.

Ben sonuna kadar izledim. Gayet güzel olmuş.

Hiçbir şey bilmiyor bir de emin değilim diyor paso; sorulara kolay sorulara yanıt verdi tabii. Ama bazı soruların cevapları dalga geçer gibiydi. Patron olsaydım bu adamı videodan sonra kovmuştum muhtemelen.

Mod yapimcilari -en basinda TruckersMP- sagolsun kendilerinin bu kadar rahat oturmalarinin kaynagi oldular. Ayrica grafik, fizik falan bu konularda biraz aciyip zaman verin arkadaslar. Adamlar daha GTA San Andreas oyununa GTA 6 giydirmeye calisiyorlar. Hedef 2077!

Ben sonuna kadar izledim. Gayet güzel olmuş.

Hiçbir şey bilmiyor bir de emin değilim diyor paso; sorulara kolay sorulara yanıt verdi tabii. Ama bazı soruların cevapları dalga geçer gibiydi. Patron olsaydım bu adamı videodan sonra kovmuştum muhtemelen.
No name eleman ya, ekipten ama güya ekipten oturtmuşlar işte fuar standına, öylesine pek de bir şey beklememek lazım zaten. Direkt geliştiricilere sormak lazım aslında ama işte network yok.