Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Hiç öyle bir rozet görmedim ben.
EyDo
Becerikli
Bu hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Daffy Duck
Üstün
Konsol Dünyası kategorisi için geçerliymiş şimdi gördüm.
EyDo
Becerikli
Hala gelmedi ne zaman gelir bilmiyorum kimsede de yokmuş zaten.Konsol Dünyası kategorisi için geçerliymiş şimdi gördüm.
Bunun için bilet açman daha doğru olur diye düşünüyorum. Bir yetkili gördüğünde konuya cevap verecektir.
EyDo
Becerikli
Bilet açmak derken? Ne oluyor hocam bilet açınca.Bunun için bilet açman daha doğru olur diye düşünüyorum. Bir yetkili gördüğünde konuya cevap verecektir.
Bilet oluştururken bize ulaşın seçeneğiyle hesap hakkında ki soruların için yetkililere bilet atmış oluyorsun, daha hızlı ve net bir cevap alacağını düşündüğüm için öneride bulundum.
EyDo
Becerikli
Hocam merak ettiğim bir şey var yapılması zor değil neden kimse de yok bu rozet acaba?Bilet oluştururken bize ulaşın seçeneğiyle hesap hakkında ki soruların için yetkililere bilet atmış oluyorsun, daha hızlı ve net bir cevap alacağını düşündüğüm için öneride bulundum.
Moderatör yokmu yav bi yardimci olsa.
Son düzenleme:
Üyelerin rozet için darlama şekli. @BarışArkadaşlar konsol dünyası diye bir rozet vardı, 85 mesaj yazarsanız gelir diyordu. Aktif olmamız mı lazım biraz daha yoksa rozet gelir mi yakında?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet