Merhaba. Ben telefonumdaki hesabıma bilgisayardan giriş yapamadığım için bilgisayardan yeni bir hesap oluşturdum. Bu yasak mı? @Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ediliyor ki hocam? (Eğer bir sorun oluşturacaksa söylemeyin Recep hocam)
İyi de ben Android kullanıyorum diğeri Chrome kullanıyor? User Agent'ın ne alakası var ki? Bi ben mi kullanıyorum Windows 10 ve Chrome?
User-Agent Switcher.
User agent switcherlerin bazıları yeni bir başlık ekleyerek user agent kullanıldı gibi bir rapor veriyor aman dikkat.
2 hesap kullanan biri aynı tarayıcıdan giriyor çoğu zaman.İyi de ben Android kullanıyorum diğeri Chrome kullanıyor? User Agent'ın ne alakası var ki? Bi ben mi kullanıyorum Windows 10 ve Chrome?
Hocam iyi de ne alaka User Agent? Ben 1 bilgisayarda 2 tane hesaba girmiyorum. (Yani konuda öyle) zaten girsen IP'den anlaşılır. Ben 2 cihazdan 2 farklı hesaba giriyorum. 1'isi Android birisi Windows tamamen alakasız birbirlerinden. Alakasız ve saçma bu dediğin.User agent switcherlerin bazıları ye bir başlık ekleyerek user agent kullanıldı gibi bir rapor veriyor aman dikkat.
Böyle bir durumda User Agent yine saçma oluyor zira bu forumda bir tek ben kullanmıyorum Windows 10 ve Chrome. Ona bakarsak Windows 10 ve Chrome kullanan her hesabı banlayalım? 1 Bilgisayarda 2 tane hesaba giriliyorsa zaten bulunur IP'den.User agent switcherlerin bazıları yeni bir başlık ekleyerek user agent kullanıldı gibi bir rapor veriyor aman dikkat.
2 hesap kullanan biri aynı tarayıcıdan giriyor çoğu zaman.
User agent tekil kimlik oluşturuyor. 2 farklı cihazdan 2 farklı sanal konumdan girerse davranış kontrolü ile anlaşılır. Yani adam 2 hesapta 2 farklı insan gibi fiziksel konum oluşturarak saklayabilir çoklu hesabını.Hocam iyi de ne alaka User Agent? Ben 1 bilgisayarda 2 tane hesaba girmiyorum. (Yani konuda öyle) zaten girsen IP'den anlaşılır. Ben 2 cihazdan 2 farklı hesaba giriyorum. 1'isi Android birisi Windows tamamen alakasız birbirlerinden. Alakasız ve saçma bu dediğin.
User agent tekil kimlik oluşturuyor sadece windows 10 ve chrome diye rapor etmiyor.Hocam iyi de ne alaka User Agent? Ben 1 bilgisayarda 2 tane hesaba girmiyorum. (Yani konuda öyle) zaten girsen IP'den anlaşılır. Ben 2 cihazdan 2 farklı hesaba giriyorum. 1'isi Android birisi Windows tamamen alakasız birbirlerinden. Alakasız ve saçma bu dediğin.
Böyle bir durumda User Agent yine saçma oluyor zira bu forumda bir tek ben kullanmıyorum Windows 10 ve Chrome. Ona bakarsak Windows 10 ve Chrome kullanan her hesabı banlayalım? 1 Bilgisayarda 2 tane hesaba giriliyorsa zaten bulunur IP'den.
Yav hocam zaten IP ile algılanıyor? Davranış Kontrolü dediğin ne yani, adamın yazısı benziyordur falan filan. Bu da Moderasyonun iyi olmasıyla alakalı.User agent tekil kimlik oluşturuyor. 2 farklı cihazdan 2 farklı sanal konumdan girerse davranış kontrolü ile anlaşılır. Yani adam 2 hesapta 2 farklı insan gibi fiziksel konum oluşturarak saklayabilir çoklu hesabını.
User agent tekil kimlik oluşturuyor sadece windows 10 ve chrome diye rapor etmiyor.
Adam 2. hesabı için proxy açarsa user agentten anlaşılır diyorum ben.Yav hocam zaten IP ile algılanıyor? Davranış Kontrolü dediğin ne yani, adamın yazısı benziyordur falan filan. Bu da Moderasyonun iyi olmasıyla alakalı.
Tamam.Adam 2. hesabı için proxy açarsa user agentten anlaşılır diyorum ben.
User agent tekil kimlik mi oluşturuyor? Platform ve tarayıcı sürümü dışında pek bilgi barındırmıyor. Çoğu kişinin Windows 10/11 üzerinde popüler bir tarayıcı kullandığı bir senaryoda aynı User Agent'a sahip olabilirler.User agent tekil kimlik oluşturuyor. 2 farklı cihazdan 2 farklı sanal konumdan girerse davranış kontrolü ile anlaşılır.