Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liguori

Yetkin
Makaleler
1
1761673496393.webp

1761673504063.webp

Bu "Konuşmalar" kutucuğu üye olduğumdan beri boş. Kimse mesaj atmamış. Ben de kimseye mesaj atamıyorum. Birilerinin profiline girince "mesaj at", "PM gönder" gibi kutucuk veya butonlar da bulamadım.

Ben mi göremiyorum yoksa böyle bir özellik forumda yok mu? Veya ben bir ayarı mı kapadım?

Çözüm
Normal kullanıcı tarafından özel mesaj atılamıyor. Sadece yetkililer özel konuşma başlatabiliyor. Ayrıca bir kural ihlali sonucunda uyarı yediğinde de uyarının sebebi oradan bildiriliyor.

Screenshot_20251028_205712_Chrome.webp

Bunu örnek olsun diye attım, paylaşımı yasaksa kusura bakmayınız.

Aslında normal kullanıcılar tarafından özel mesaj gönderilmemesinin temel sebebi gruplaşma gibi durumların önüne geçmek diye biliyorum. Gayet de mantıklı aslında bu açıdan bakılınca.
Bu diğer XenForo tabanlı forumlarda da mı böyle yoksa buraya mı özel? Yani sormaya çalıştığım şey böyle bir özellik var ama Techolay'da kapalı mı yoksa XenForo'da hiç yok mu?

size mesaj atmak için kaç saatir aradım bende göremedim en son pes ettim bence olması gerekiyor bazen üyeler kendi aralarında belki bilgi almak için özel soru sorabilirler