yusufumm07
Üstün
Az önce telefonda girerken sunucu hatası verdi. Saldırı altında mı?
Sunucuda bir sorun yok, saldırı geliyor. Normalde zaten sürekli saldırı altındayız, yeni bir şey değil. Gelen tüm saldırılar host firmamız tarafından engelleniyor bundan yana da bir sıkıntımız yok. Ancak host firmamızın DDoS saldırıları için bağlı olduğu servisin tüm hizmetlerini kapatmasından dolayı oluşan bir istisnamız var. Bunun dışında DDoS-Guard ve StormWall ile de çalışıyorlar ancak şu an yalnızca DDoS-Guard aktif. Yani StormWall'da da bir problem var, bu sebeple sitede yavaşlık ve kesintiler oluşuyor.
Saldırı büyüklüğünü profil mesajı olarak paylaşmıştım:
Tamam ama bu kadar olmuyordu Güncelleme sonrası iyiydi. Son birkaç gündür sunucu hatası sayfa yüklenemedi hatası vs. veriyor.
Dediğim gibi, şu anda normalden daha az bir koruma aktif. @Barış abi eğer gelişme varsa daha iyi bilgi verecektir durum hakkında.Tamam, ama bu kadar olmuyordu. Güncelleme sonrası iyiydi. Son birkaç gündür "sunucu hatası", "Sayfa yüklenemedi" hatası vs. veriyor.
Hocam, DDoS saldırısı yapılıyor. Bu da haliyle fazla sahte kullanıcı demek(149GB/S). Sunucuya aşırı yük bindirerek yavaşlatıyor/çökertiyor.Tamam ama bu kadar olmuyordu Güncelleme sonrası iyiydi. Son birkaç gündür sunucu hatası sayfa yüklenemedi hatası vs. veriyor.
Hocam, DDoS saldırısı yapılıyor. Bu da haliyle fazla sahte kullanıcı demek(149GB/S). sunucuya aşırı yük bindirerek yavaşlatıyor/çökertiyor.
İki forumun çocuk gibi birbirlerine saldırı yapacaklarını sanmıyorum.Hocam yeşil siteden mi yapacaklar kim uğraşır burası için?
Hocam, aslında biliyorsunuz ama neden soruyorsunuz bilmiyorum. Bu ülkede panelciler nelere sebep olduğunu bilirsiniz, kısacası eğlence, troll. Habeş maymunu bunlar.Hocam yeşil siteden mi yapacaklar kim uğraşır burası için?
Çoluk çocuk "Nereye vursam acaba? Kendimi nasıl tatmin edeceğim?" diyip vuruyor olabilir. Bir taraflarını kaldırıp, dışarı çıkarlarsa kendilerini nasıl tatmin edeceklerini öğrenecekler aslında.Hocam yeşil siteden mi yapacaklar? Kim uğraşır burası için?