Hocam 92 mesajınız var. Ben birazcık tanındığım halde açtığım konularıma bazen gelen kimse olmadı. Bazen dostlarım geliyor bazen ana sayfadayken uğrayan oluyor o kadar. Ayrıca hiç kimse yazmak zorunda değil. Bilmiyor olabilirler, yarım yamalak biliyor olabilirler, işleri çıkabilir. Forumda işi bilen adamları etiketleyip yardım istemeniz en doğrusu. Yoksa misafir kullanıcıda bakabiliyor konuya. 100 kişi bakar 1 i müsaittir o yazar.
Hocam 92 mesajınız var. Ben birazcık tanındığım halde açtığım konularıma bazen gelen kimse olmadı. Bazen dostlarım geliyor bazen ana sayfadayken uğrayan oluyor o kadar. Ayrıca hiç kimse yazmak zorunda değil. Bilmiyor olabilirler, yarım yamalak biliyor olabilirler, işleri çıkabilir. Forumda işi bilen adamları etiketleyip yardım istemeniz en doğrusu. Yoksa misafir kullanıcıda bakabiliyor konuya. 100 kişi bakar 1'i müsaittir o yazar.
Sosyal içerisinde her üye eşittir. Konunun ilgi çekici olması ya da bilen kişinin olmaması gibi faktörler yer almaktadır. O sebeple bu şekilde bir algı yaratmak pek yerli değildir.