Techolay'da neden konularım cevaplanmıyor?

SiberSasi

Becerikli
Merhaba son zamanlarda konularım hiçbir zaman cevaplanmadı. Sadece baktılar. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bilen birisi görmemiştir konuyu. Konuyu öne çıkarmayı deneyin.

Merhaba son zamanlarda konularım hiçbir zaman cevaplanmadı. Sadece baktılar. Neden olabilir?

Hocam 92 mesajınız var. Ben birazcık tanındığım halde açtığım konularıma bazen gelen kimse olmadı. Bazen dostlarım geliyor bazen ana sayfadayken uğrayan oluyor o kadar. Ayrıca hiç kimse yazmak zorunda değil. Bilmiyor olabilirler, yarım yamalak biliyor olabilirler, işleri çıkabilir. Forumda işi bilen adamları etiketleyip yardım istemeniz en doğrusu. Yoksa misafir kullanıcıda bakabiliyor konuya. 100 kişi bakar 1 i müsaittir o yazar.

Misafir dediğin. Hesap açmamış kişiler mi?

Takan olmamıştır. Ünlüysen cevap daha hızlı gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,

Konunun açılan saatinden, etkileşim olan ortama kadar birçok faktör bulunmaktadır. Bu tarz durumlarda "Öne çıkar" butonunu kullanabilirsiniz.

Sosyal içerisinde her üye eşittir. Konunun ilgi çekici olması ya da bilen kişinin olmaması gibi faktörler yer almaktadır. O sebeple bu şekilde bir algı yaratmak pek yerli değildir.

İlginize teşekkür ederiz.

Merhaba,

Konunun açılan saatinden, etkileşim olan ortama kadar birçok faktör bulunmaktadır. Bu tarz durumlarda "öne çıkar" butonunu kullanabilirsiniz.
Teşekkürler hocam.

Hesabımı yeni açmıştım yeşil Site'de 1 yıldır vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…