Detaylar
Kim cevapladı?SiberSasi
Becerikli
Windows 11 gibi konular.
Reend
Başarılı
Belki bilen birisi görmemiştir konuyu. Konuyu öne çıkarmayı deneyin.
Uyuyan Sincap
Üstün
Merhaba son zamanlarda konularım hiçbir zaman cevaplanmadı. Sadece baktılar. Neden olabilir?
Hocam 92 mesajınız var. Ben birazcık tanındığım halde açtığım konularıma bazen gelen kimse olmadı. Bazen dostlarım geliyor bazen ana sayfadayken uğrayan oluyor o kadar. Ayrıca hiç kimse yazmak zorunda değil. Bilmiyor olabilirler, yarım yamalak biliyor olabilirler, işleri çıkabilir. Forumda işi bilen adamları etiketleyip yardım istemeniz en doğrusu. Yoksa misafir kullanıcıda bakabiliyor konuya. 100 kişi bakar 1 i müsaittir o yazar.
1 konu dışında cevaplanmamış bir şey göremedim.
SiberSasi
Becerikli
Misafir dediğin. Hesap açmamış kişiler mi?Hocam 92 mesajınız var. Ben birazcık tanındığım halde açtığım konularıma bazen gelen kimse olmadı. Bazen dostlarım geliyor bazen ana sayfadayken uğrayan oluyor o kadar. Ayrıca hiç kimse yazmak zorunda değil. Bilmiyor olabilirler, yarım yamalak biliyor olabilirler, işleri çıkabilir. Forumda işi bilen adamları etiketleyip yardım istemeniz en doğrusu. Yoksa misafir kullanıcıda bakabiliyor konuya. 100 kişi bakar 1'i müsaittir o yazar.
Merhaba son zamanlarda konularım hiçbir zaman cevaplanmadı. Sadece baktılar. Neden olabilir?
Merhaba,
Konunun açılan saatinden, etkileşim olan ortama kadar birçok faktör bulunmaktadır. Bu tarz durumlarda "Öne çıkar" butonunu kullanabilirsiniz.
Takan olmamıştır. Ünlüysen cevap daha hızlı gelir.
Sosyal içerisinde her üye eşittir. Konunun ilgi çekici olması ya da bilen kişinin olmaması gibi faktörler yer almaktadır. O sebeple bu şekilde bir algı yaratmak pek yerli değildir.
İlginize teşekkür ederiz.
SiberSasi
Becerikli
Teşekkürler hocam.Merhaba,
Konunun açılan saatinden, etkileşim olan ortama kadar birçok faktör bulunmaktadır. Bu tarz durumlarda "öne çıkar" butonunu kullanabilirsiniz.
Hesabımı yeni açmıştım yeşil Site'de 1 yıldır vardım.Takan olmamıştır. Ünlüysen cevap daha hızlı gelir.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-