Techolay'da resimler görüntülenemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duranforreal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Evet diğer konularda görüyorum, fakat bir de görselin geç yüklenmesi sorunu var, evde resme bakacağım diye bekleye bekleye ağaç oluyorum.

Evet diğer konularda görüyorum, fakat bir de görselin geç yüklenmesi sorunu var, evde resme bakacağım diye bekleye bekleye ağaç oluyorum.
İlgili konuda görsellerde problem var, tekrar yüklenmesi gerektiğini ilettik.

Görselin geç yüklenme problemiyle ben karşılaşmadım şahsen, internet kaynaklı mı acaba o?

İlgili konuda görsellerde problem var, tekrar yüklenmesi gerektiğini ilettik.

Görselin geç yüklenme problemiyle ben karşılaşmadım şahsen, internet kaynaklı mı acaba o?
Bilemiyorum Hocam, özellikle bilgisayarda oluyor. Hadi bilgisayarda dandik bi ağ çubuğu var ama telefondada olmasın.

Resimler eksik, yüklenirken bağlantı kopmuş olabilir. Tam adrese gidince tarayıcıların hata vermeme çabası sağ olsun bir şekilde görüntülenebiliyorlar ama standarda uygun değiller. Forumun bu şekilde davranması doğru olan.
Tabii bir ihtimal ise orijinalde WebP olmaması ve dönüşüm sırasında hata olması. Bu durumda suçlu böyle bir dayatmada bulunan forum. Belki belleği falan bozuktur.

Kod:
D:\libwebp-1.6.0-windows-x64\bin>webpinfo.exe 1.webp
File: 1.webp
RIFF HEADER:
  File size: 4240510
Errors detected.

D:\libwebp-1.6.0-windows-x64\bin>webpinfo.exe -diag -summary 1.webp
File: 1.webp
RIFF HEADER:
  File size: 4240510
Error: Truncated data detected when parsing RIFF payload.
Errors detected.

D:\libwebp-1.6.0-windows-x64\bin>dwebp.exe 1.webp -o o.webp
Decoding of 1.webp failed.
Status: 7(NOT_ENOUGH_DATA)

Bu olaydan bağımsız forumdaki görseller uzun süredir geç yükleniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…