Emir 101 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.187 Makaleler 10 Çözümler 89 Beğeniler 4.092 Dün 22:24 #11 Utku92 dedi: Ara sıra bakıyorum boş vaktimde. Aslında rehberler de hazırlamak istiyorum yapay zeka üzerine; ancak pek talep yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sen hazırla, biz talebi oluştururuz. Katkı sağlamak isteyen herkese kapımız her zaman açık
Utku92 dedi: Ara sıra bakıyorum boş vaktimde. Aslında rehberler de hazırlamak istiyorum yapay zeka üzerine; ancak pek talep yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sen hazırla, biz talebi oluştururuz. Katkı sağlamak isteyen herkese kapımız her zaman açık
nnomad 102 Üstün Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.138 Makaleler 4 Çözümler 10 Beğeniler 977 Dün 22:24 #12 EmirBey dedi: Niye mesela. Genişletmek için tıkla... Bilmem. İlgilendiğim bir konu çıkmıyor. Makale yazacak konu da bulamıyorum.
EmirBey dedi: Niye mesela. Genişletmek için tıkla... Bilmem. İlgilendiğim bir konu çıkmıyor. Makale yazacak konu da bulamıyorum.
LH44 1 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.879 Çözümler 13 Beğeniler 7.923 Yer Aydın Dün 22:24 #13 EmirBey dedi: Burada harcadığınız vakit ne kadar? Genişletmek için tıkla... Yani değişiyor ama son zamanda girmeye pek gerek duymuyordum.
EmirBey dedi: Burada harcadığınız vakit ne kadar? Genişletmek için tıkla... Yani değişiyor ama son zamanda girmeye pek gerek duymuyordum.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:25 #14 nnomad dedi: Bilmem. İlgilendiğim bir konu çıkmıyor. Makale yazacak konu da bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi konularla ilgilisiniz?
nnomad dedi: Bilmem. İlgilendiğim bir konu çıkmıyor. Makale yazacak konu da bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi konularla ilgilisiniz?
MilasRumi 102 Seçkin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.658 Makaleler 12 Çözümler 55 Beğeniler 5.719 Yer Japonya, Fukuoka Dün 22:25 #15 EmirBey dedi: Niye mesela? Peki, kaç saat buradasınızdır gün içinde? Genişletmek için tıkla... Totalde bir saati geçmez.
EmirBey dedi: Niye mesela? Peki, kaç saat buradasınızdır gün içinde? Genişletmek için tıkla... Totalde bir saati geçmez.
nnomad 102 Üstün Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.138 Makaleler 4 Çözümler 10 Beğeniler 977 Dün 22:25 #16 EmirBey dedi: Hangi konularla ilgilisiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet.
Telefonunu Çıkra 101 Bilgin Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.936 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.418 Dün 22:25 #17 Ara sıra konulara hızlıca bakıp çıkıyorum. RTX 60'lar ile kurbağa gibi konudan konuya sıçrarım muhtemelen.
Ara sıra konulara hızlıca bakıp çıkıyorum. RTX 60'lar ile kurbağa gibi konudan konuya sıçrarım muhtemelen.
Simon 102 Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.185 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.951 Dün 22:26 #18 Elbette. Burada olup yeni seyler ogrenmeyi seviyorum. Kisisel gelisimim acisindan faydasini da goruyorum.
Elbette. Burada olup yeni seyler ogrenmeyi seviyorum. Kisisel gelisimim acisindan faydasini da goruyorum.
Utku92 57 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.606 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.115 Dün 22:26 #19 Emir dedi: Sen hazırla, biz talebi oluştururuz. Katkı sağlamak isteyen herkese kapımız her zaman açık Genişletmek için tıkla... Local LLM'de benim kadar geliştiren olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de. İçerik de yok. Ancak biraz karışık gelebilir. Bayağı toparlamam gerekiyor.
Emir dedi: Sen hazırla, biz talebi oluştururuz. Katkı sağlamak isteyen herkese kapımız her zaman açık Genişletmek için tıkla... Local LLM'de benim kadar geliştiren olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de. İçerik de yok. Ancak biraz karışık gelebilir. Bayağı toparlamam gerekiyor.
KS KS EmirBey 2 Uzman Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 139 Beğeniler 90 Dün 22:26 #20 MilasRumi dedi: Totalde bir saati geçmez. Genişletmek için tıkla... Bu arada bir şeyi sormak istiyorum. Mesela bir üyeyle özelden mesajlaşmak için mesaj kısmını bulamadım. Nerede burada? Telefonunu Çıkra dedi: Ara sıra konulara hızlıca bakıp çıkıyorum. RTX 60'lar ile kurbağa gibi konudan konuya sıçrarım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... RTX 60 nedir, bilmiyorum. Teknoloji ve yazılım üzerine çok şey dönüyor burada ama.
MilasRumi dedi: Totalde bir saati geçmez. Genişletmek için tıkla... Bu arada bir şeyi sormak istiyorum. Mesela bir üyeyle özelden mesajlaşmak için mesaj kısmını bulamadım. Nerede burada? Telefonunu Çıkra dedi: Ara sıra konulara hızlıca bakıp çıkıyorum. RTX 60'lar ile kurbağa gibi konudan konuya sıçrarım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... RTX 60 nedir, bilmiyorum. Teknoloji ve yazılım üzerine çok şey dönüyor burada ama.