dewilaxe Başarılı İlk 1.000! Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 95 Çözümler 1 Beğeniler 24 26 Ağustos 2024 #1 Merhaba, az önce siteden ISO'yu indirip Windows 11 24H2 sürümünü kurdum. Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Bu sürüme Insider harici güncelleme geliyor mu? Bir de tam sürüm çıktığında tekrardan 24H2 kurmama gerek kalacak mı?
Merhaba, az önce siteden ISO'yu indirip Windows 11 24H2 sürümünü kurdum. Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Bu sürüme Insider harici güncelleme geliyor mu? Bir de tam sürüm çıktığında tekrardan 24H2 kurmama gerek kalacak mı?
Çözüm Kedicik 26 Ağustos 2024 dewilaxe dedi: Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum, tam olarak hâlâ çıkmadı ve klasik "Microsoft"tan bahsediyoruz çünkü. dewilaxe dedi: Bu sürüme Insider harici güncelleme geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor. Insider'a katılmanıza gerek yok yani. Kendim de kullanıyorum. dewilaxe dedi: Bir de tam sürüm çıktığında tekrardan 24H2 kurmama gerek kalacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, kalmayacak. Son çıkan sürüme güncelleyeceksiniz ve tadaa. 24H2'nin tam sürümündesiniz.
dewilaxe dedi: Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum, tam olarak hâlâ çıkmadı ve klasik "Microsoft"tan bahsediyoruz çünkü. dewilaxe dedi: Bu sürüme Insider harici güncelleme geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor. Insider'a katılmanıza gerek yok yani. Kendim de kullanıyorum. dewilaxe dedi: Bir de tam sürüm çıktığında tekrardan 24H2 kurmama gerek kalacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, kalmayacak. Son çıkan sürüme güncelleyeceksiniz ve tadaa. 24H2'nin tam sürümündesiniz.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.716 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 26 Ağustos 2024 #2 Sitedeki ISO dosyaları orijinal. Güncelleme alır. Insider ise isteğe bağlı bir durum. Artı 0 Eksi
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.899 Çözümler 160 Beğeniler 13.266 Yer United Kingdom 26 Ağustos 2024 #3 Techolay'daki Windows 11 24H2 güncelleme alıyor mu? Format atacağım ve 24H2'ye geçmek istiyorum. Resmi olarak çıkmadı ama buraya eklenmiş. Bu Insider sürümü mü? Güncelleme alıyor mu? techolay.net Aktif olarak kullanıyorum ve güncelleme alıyor. Zaten almasa paylaşmazdık. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Techolay'daki Windows 11 24H2 güncelleme alıyor mu? Format atacağım ve 24H2'ye geçmek istiyorum. Resmi olarak çıkmadı ama buraya eklenmiş. Bu Insider sürümü mü? Güncelleme alıyor mu? techolay.net Aktif olarak kullanıyorum ve güncelleme alıyor. Zaten almasa paylaşmazdık. Genişletmek için tıkla...
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 26 Ağustos 2024 #4 dewilaxe dedi: Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum, tam olarak hâlâ çıkmadı ve klasik "Microsoft"tan bahsediyoruz çünkü. dewilaxe dedi: Bu sürüme Insider harici güncelleme geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor. Insider'a katılmanıza gerek yok yani. Kendim de kullanıyorum. dewilaxe dedi: Bir de tam sürüm çıktığında tekrardan 24H2 kurmama gerek kalacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, kalmayacak. Son çıkan sürüme güncelleyeceksiniz ve tadaa. 24H2'nin tam sürümündesiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
dewilaxe dedi: Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Genişletmek için tıkla... Normal bir durum, tam olarak hâlâ çıkmadı ve klasik "Microsoft"tan bahsediyoruz çünkü. dewilaxe dedi: Bu sürüme Insider harici güncelleme geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor. Insider'a katılmanıza gerek yok yani. Kendim de kullanıyorum. dewilaxe dedi: Bir de tam sürüm çıktığında tekrardan 24H2 kurmama gerek kalacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, kalmayacak. Son çıkan sürüme güncelleyeceksiniz ve tadaa. 24H2'nin tam sürümündesiniz.
3 337 Becerikli Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 473 Çözümler 5 Beğeniler 292 27 Ağustos 2024 #5 dewilaxe dedi: Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Genişletmek için tıkla... Bende bazı buglardan geri döndüm 23H2'e. Güncelleme üzerinden son kullanıcıya dağıtımında geçeceğim. Şurada ne kaldı zaten gelir güncelleme. Artı 0 Eksi
dewilaxe dedi: Güncellemeleri yaptım ama bazı buglar var. Genişletmek için tıkla... Bende bazı buglardan geri döndüm 23H2'e. Güncelleme üzerinden son kullanıcıya dağıtımında geçeceğim. Şurada ne kaldı zaten gelir güncelleme.