Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Benim güncellemişti çünkü zorunlu yaptırıyordu. Güncelleme kapatman gerek. 24h2 stabil niye eski sürümünü kullanmak istiyorsun?Arkadaşlar şu an 23H2 ISO'su indiriyorum, geçtikten sonra otomatik 24H2 geçer mi? Yapmam gereken bir şey var mı geçmemesi için?
Son düzenleme:
Zaranon
Uzman
Kurulumu yaptıktan sonra:
Regedit'i açıp, "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate" adresine git,
"TargetReleaseVersion" değerini 1,
"TargetReleaseVersionInfo" kısmına da "23H2" yazıyorsun ve artık 23H2 sabit kalacak ama diğer güncelleştirmeleri alabileceksin.
Regedit'i açıp, "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate" adresine git,
"TargetReleaseVersion" değerini 1,
"TargetReleaseVersionInfo" kısmına da "23H2" yazıyorsun ve artık 23H2 sabit kalacak ama diğer güncelleştirmeleri alabileceksin.
Benim güncellememişti çünkü zorunlu yaptırıyordu. Güncelleme kapatman gerek. 24H2 stabil niye eski sürümünü kullanmak istiyorsun?
Benim güncellememişti çünkü zorunlu yaptırıyordu. Güncelleme kapatman gerek. 24H2 stabil niye eski sürümünü kullanmak istiyorsun?
24H2 denemiştim şu anda da ondayım çözdüler mi diye bir kurdum gene CS 2 de gene FPS'im -70 80 civarı düştü Windows 10 22H2'de yaşamamıştım destek bitecek diye de 11 geçeceğim 24H2 düzgün çalışmadığı içinde 23H2 deneyeceğim.
Kurulumu yaptıktan sonra:
"Targetreleaseversion" değerini 1,
"Targetreleaseversionınfo" kısmına da "23H2" yazıyorsun ve artık 23H2 sabit kalacak ama diğer güncelleştirmeleri alabileceksin.
Eyvallah hocam deneyeceğim.
SunseTTime
Uzman
2024 aralık ayı gibi 24H2'de gözlemlediğim çeşitli sorunlar vardı. İşte bilgisayarın güç modunu kafasına göre değiştirmeler, oyunlarda rastgele ses ve parlaklık kısmalar gibi. Ancak bu tarz sorunlar geride kaldı. Bence güncel sürümü kurabilirsiniz.
2024 Aralık ayı gibi 24H2'de gözlemlediğim çeşitli sorunlar vardı. İşte bilgisayarın güç modunu kafasına göre değiştirmeler, oyunlarda rastgele ses ve parlaklık kısmalar gibi. Ancak bu tarz sorunlar geride kaldı. Bence güncel sürümü kurabilirsiniz.
Hocam dediğim gibi FPS niye o zaman 70 80 yiyorum ki driverlar her şey güncel sistemimde çok eski bir şey değil i5 14400F 4070SUPEr falan var.
SunseTTime
Uzman
Ay başında W11 24H2, 23H2 ve W10 denediğim için diyorum. Performans farkı göreceğini sanmıyorum. FPS düşüklüğünün birçok sebebi olabilir. Ama içinizi rahat ettirmek için deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.Hocam dediğim gibi FPS niye o zaman 70 80 yiyorum ki driverlar her şey güncel sistemimde çok eski bir şey değil i5 14400F 4070SUPEr falan var.
Ay başında Windows 11 24H2, 23H2 ve Windows 10 denediğim için diyorum. Performans farkı göreceğini sanmıyorum. FPS düşüklüğünün birçok sebebi olabilir. Ama içinizi rahat ettirmek için deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
10 LTSC 10 Home SL 22H2 21H1 denediğimde FPS kaybı yaşamamıştım bu benchmark sonucu bu arada %1 FPS yide etkiledi 24H2 23H2 denememiştim şimdi onu deneyeceğim o olursa kalacağım cihazdan cihaza değişiyor diyorlardı harbidende değişiyor galiba 392 AVG alıyorum 24H2 de 22H2 Home SL 10 da 500 AVG gördüğümü çoğunluklada 472 almıştım CS 2 benchmark mapinde.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-