Bugün açılan 2 konudan sonra ben de fikir ortaya ataraktan; iki tarafın da neden alınmaması gerektiğinden bahsedeceğim. İki taraf da berbat, iki tarafın fanboyları da can sıkıcı. İlginç bir durum. İki tarafa da meydan okuyorum ve rest çekiyorum, bu bir düello çağrısıdır. Her neyse, bu mükemmel...
Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı. 2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.
20 dakikadır şu konuyu arkadaşla inceliyoruz, seste kafayı yedik. Konunun her yeri detaylarla dolu. Bu arkadaşın YouTube kanalı olsun, açtığı diğer konu olsun, atışmaları olsun. Gördüğüm en epik insan/insan dışı varlık olabilir. Bir rahatsızlığı varsa umarım en yakın zamanda tedavi olur. Ah o monitörün dili olsa da konuşsa...
Evde canım sıkıldı yapacak bir şey bulamadım. Bende gittim iPhone SE 2016 32 GB cihaza 220v direk olarak bağladım. Kablo olarak lightning to AC çevirici yaptım el yapımı.
Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda farkettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Acil...
Google asistan, ChatGPT veya Copilot gibi argo konuşulduğunda sohbeti sonlandırmadığı için tepkisini merak edip test amaçlı biraz argo konuştum kendisiyle, şimdi ise açılmıyor, arada bir açılsa bile sorulara cevap vermiyor, her şeyde Google'a yönlendiriyor. Ne yapabilirim?