NOT: İmzanızda bunları yapamıyorsunuz. Bir de aşırı rahatsızlık verirseniz uçurulabilirsiniz.
Yaptığınız makalelerin sonunda hakkında bölümünüz bulunur. Bu bölümde kullanıcılar, hakkınızda olan ve oraya yazdığınız bilgileri görürler. Bugün bu bilgileri nasıl özelleştirebileceğinizi ve daha güzel yapabileceğinizi anlatacağım.

1713021151497.webp

Yazı Tipi Değiştirme
Normal mesajlarda da yapılabilen bir şey. Üç noktaya basılıp yazı tipi yeri seçilebilir.
Ben Georgia'yı tercih ediyorum, açıkçası bende güzel duruyor.

1713021076051.webp

  

Yazı Renklendirme NOT: Abartıldığı sürece moderasyon tarafından uzaklaştırılabilirsiniz, dikkatli olun.
Bunlar için bir web sitesi var. BBCode & HTML Text Colorizer
Yazınızı giriyorsunuz, gradyan seçeneğini seçip renkleri ve yazı tipini ayarlıyorsunuz. BBCode'u kopyalayıp olduğu gibi yapıştırıyorsunuz. Sonrasında ise renkli yazınızı elde etmiş oluyorsunuz. Bunu Bowser tarafından tutsak edilmiş Prenses Peach bile yapabilir.

1713021788905.webp

Resim/GIF Ekleme
Bu da çok basit bir işlem. İnternetten istediğiniz resim/GIF'i buluyorsunuz, resim bağlantısını kopyalıyorsunuz.
İmzanızda [img] tag'ını oluşturuyorsunuz HTML gibi. Bağlantıyı yapıştırıp kapatıyorsunuz tag'ı [/img] yaparak.

1713022083935.webp

@29'nin hakkında bölümündeki Fedora banner'ı hoşuma gittiği için ben de işletim sistemleri için banner'lar yapıyorum. Şu ana kadar Windows bitti, Linux'u da yapıyorum. Destek amaçlı aşağıdaki banner'ları hakkında bölümünüze ekleyebilirsiniz.
Windows (XP, Vista, 7, 8.1, 10, 11)
winXP.jpg

winVista.jpg

win7.jpg

win8.1.jpg

win10.jpg

win11.jpg

Linux (Android, Arch, ChromeOS, Debian...)
android.jpg

arch.jpg

chromeos.jpg

debian.jpg

elementary-os.jpg

endeavour-os.jpg

fedora.jpg

Hakkında bölümünüzü bu şekilde özelleştirebilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla kalın, hoşça kalın!

Son düzenleme: