Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Spesifik olarak kötü diyebileceğim bir özellikleri yok, gayet iyiler. İlk defa bir moderasyon ekibinden bu kadar memnunum bir Türk forumunda.
istersen azalsın
Üyecik
Trollük yapan devrimci kardeşlerimizin hesabını kalıcı kapatmaları. Küfüre bile daha az ceza var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Raporlar konusunda çok iyiler, ayrıca inisiyatif kullanmaları da iyi, o konuda ellerine su dökemem. Hatta şöyle söyleyeyim; Dün yanlış bir bilgi verdiğimi fark ettim, mesajımı da düzenleyemedim. Bu yüzden gittim kendi kendimi şikayet ettim, yorumum silinmiş ve yanlış bilgi cezası da vermediler sağ olsunlar.
Onun dışında öyle kişisel konuşup tartıştığım bir iki kişi dışında bence kötü bir şey yok. İndirim konusunda tüm ana sayfayı dolduran bana göre gereksiz indirim konusu spamleyip duran, bir tane üyeyle tartışmadan, pasif agresif konuşmadan duramayan bir moderatör dışında pek bir problemim yok. Kendisi moderasyon ekibinde olduğundan görmezden gel butonu da yok maalesef.
Bence şu an moderatör kalitesi en iyi olan forum olabilir burası.
Onun dışında öyle kişisel konuşup tartıştığım bir iki kişi dışında bence kötü bir şey yok. İndirim konusunda tüm ana sayfayı dolduran bana göre gereksiz indirim konusu spamleyip duran, bir tane üyeyle tartışmadan, pasif agresif konuşmadan duramayan bir moderatör dışında pek bir problemim yok. Kendisi moderasyon ekibinde olduğundan görmezden gel butonu da yok maalesef.
Bence şu an moderatör kalitesi en iyi olan forum olabilir burası.
Son düzenleme:
Katı olmaları ve mizah kaldıramıyorlar. İfade özgürlüğü de kaldıramıyorlar.
1312.
1312.
Katı olmaları ve mizah kaldıramıyorlar. İfade özgürlüğü de kaldıramıyorlar.
1312.
Herkes mizah kaldırmalı mı orası tartışılır ama bir tanesi var Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor, her şeyi müthiş bir ciddiyet ve pasif agresif sorgulamalarla iletişim kuruyor, keşke moderasyon ekibinden insanları da göz ardı etme tuşu olsaydı ama moderasyon aksayacağı için olamıyor maalesef.