TheDark Becerikli Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 141 Yer Türkiye 4 Haziran 2025 #1 Şu son iki gündür hiç bildirim almıyorum normalde mesajlar alıntılar oluyor ama ben goremiyorum sizde de oluyor mu?
Şu son iki gündür hiç bildirim almıyorum normalde mesajlar alıntılar oluyor ama ben goremiyorum sizde de oluyor mu?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 4 Haziran 2025 #2 TheDark dedi: Şu son iki gündür hiç bildirim almıyorum normalde mesajlar alıntılar oluyor ama ben goremiyorum sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sosyal Seçenekleri > Bildirim (en aşağıda) bu kısım bu şekilde mi? Ya da son zamanlarda ayarlarla kurcaladınız mı?
TheDark dedi: Şu son iki gündür hiç bildirim almıyorum normalde mesajlar alıntılar oluyor ama ben goremiyorum sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sosyal Seçenekleri > Bildirim (en aşağıda) bu kısım bu şekilde mi? Ya da son zamanlarda ayarlarla kurcaladınız mı?
KS KS TheDark Becerikli Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 526 Çözümler 3 Beğeniler 141 Yer Türkiye 4 Haziran 2025 #3 Oltran dedi: Eki Görüntüle 152473 Ayarlar > sosyal seçenekleri > bildirim (en aşağıda) bu kısım bu şekilde mi? Ya da son zamanlarda ayarlarla kurcaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Konu açınca düzeldi tuhaf.
Oltran dedi: Eki Görüntüle 152473 Ayarlar > sosyal seçenekleri > bildirim (en aşağıda) bu kısım bu şekilde mi? Ya da son zamanlarda ayarlarla kurcaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Konu açınca düzeldi tuhaf.