Not: Bu yazılanların hiçbiri troll değil. Sadece içimi döküp derdimi anlatmak istiyorum. Forum sitesi olarak Kuzey Kore olabilir mi? Yalan yok, ben forum denilen şeyi keşfettim keşfedeli Technopat, Techolay'da hesabım bulunuyor. Ben hesap silme konusunu yanlış mı anladım? Techolay ve Technopat hesaplarımı kapatma bileti oluşturdum. İki forum da kabul etmedi. Hesabı kapatıp yeni hesap açmak istiyordum. Bu forumda cezalara vesaire takılı kalan birisi değilim. Hatırlamıyorum ama ceza yediğimde kaldırılmasını istemedim. Sadece 1 kere büyük ceza yedim, kaldırıldı. Onun dışında yazım yanlışlarında vesaire ceza aldığımda "Cezamı açınız" vesaire demedim. Dediysem bile o kadar üzerine gitmedim konunun. Ama tek amacım sıfırdan başlamaktı. Kendime göre çok gereksiz konu açmıştım. Bazı gereksiz konularımın silinmesini talep etmiştim fakat kabul edilmedi. Bana dürüstçe söylerseniz sevinirim. VPN vesaire kullanarak hesap açayım.
Çünkü gerçekten forumu kullanmak istiyorum ama bu hesabı kullanmak istemiyorum. Sıkıntı tarafı da şu: Bu hesaplar siliniyorsa neden Techolay sunucularında kalıyor? Bunun da bilgisini yetkili birisi verirse sevinirim. IP adresimizi görüyorsunuz zaten. Bunu her site görüyordur zaten. Ama IP kayıtlarımız bile duruyor bir bölümde. Nazikçe ceza almadan tartışacaksak tartışalım. Ben cezalardan kaçmak için kapatma isteğinde bulunmadım. Bana da bilete cevap veren kişi hatırlattı. Ama öyle bir niyetim yok. Sadece çok fazla gereksiz konu açtığım için, gereksiz katkıda bulunduğum için daha düzgün bir sayfa açmayı hayal ediyordum.
Çünkü gerçekten forumu kullanmak istiyorum ama bu hesabı kullanmak istemiyorum. Sıkıntı tarafı da şu: Bu hesaplar siliniyorsa neden Techolay sunucularında kalıyor? Bunun da bilgisini yetkili birisi verirse sevinirim. IP adresimizi görüyorsunuz zaten. Bunu her site görüyordur zaten. Ama IP kayıtlarımız bile duruyor bir bölümde. Nazikçe ceza almadan tartışacaksak tartışalım. Ben cezalardan kaçmak için kapatma isteğinde bulunmadım. Bana da bilete cevap veren kişi hatırlattı. Ama öyle bir niyetim yok. Sadece çok fazla gereksiz konu açtığım için, gereksiz katkıda bulunduğum için daha düzgün bir sayfa açmayı hayal ediyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: