Şahin

Uzman
Biraz saçma olabilir, belki de yasaktır bu ama ben kısaca: Sadece TR Silkroad oynamak için 2.el laptop aroyorum. Sarı sitede 2.000 TL'ye bulabiliyorum ama güvenemiyorum. içi açılmıştır, parçası değişmiştir. Bende bu yüzden tüm sorunlarımı çözmek için tek güvendiğim yer olan Techolay'dan almak istiyorum. (Parasıyla)

Böyle bir imkan var mı? Sistem gereksinimlerini görselde paylaştım.

2000-3.000 TL bütçe.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlan oluşturmak, hizmet alabilmek ve ilanlara yazabilmek için en az 500 mesaja ve 6 aylık (180 gün) üyeliğe sahip olmalısınız.

Alabilirsin. Tabii ikinci el köşesinde istediğin özellikte ve fiyatta laptop varsa. Veya ikinci el köşesinde alım talebi açabilirsin. Elinde ürün olan sana ulaşır. Yalnız ufak bir sıkıntı var. Techolay üzerinde 500 mesaja ulaşmadan konu açamıyorsunuz o kategoride. Ek olarak 6 ay üyelik şartı var ama siz karşılamışsınız.

Alabilirsin. Tabii ikinci el köşesinde istediğin özellikte ve fiyatta laptop varsa. Veya ikinci el köşesinde alım talebi açabilirsin. Elinde ürün olan sana ulaşır. Yalnız ufak bir sıkıntı var. Techolay üzerinde 500 mesaja ulaşmadan konu açamıyorsunuz o kategoride. Ek olarak 6 ay üyelik şartı var ama siz karşılamışsınız.
İkinci el köşesini bulamadım.