Geekberry.net, teknoloji meraklılarının en son yenilikleri, gelişmeleri ve trendleri takip ettiği bir haber portalıdır. Yenilikçi ürünler, yazılım güncellemeleri, sektör analizleri ve derinlemesine incelemelerle dolu olan bu site, teknoloji dünyasındaki hızlı değişimleri yakından izlemek isteyenler için vazgeçilmez bir kaynaktır. Kullanıcı dostu arayüzü ve güncel içerikleriyle Geekberry.net, teknoloji tutkunlarının bilgi alışverişi yapabileceği interaktif bir platform sunar.

Benim konuyu açma nedenim haberiniz olsun.

Aranızda İngilizce geliştirmek isteyen veya İngilizce dilinde sohbet etmek isteyen, içerik üretmek isteyen varsa bence Geekberry'nin social sayfasına bir baksın:

Bu forumu Recep abi Technopat'tan ayrıldıktan sonra görmüştüm. "AA yeni forumu buldum galiba " demiştim o zaman. Sonradan Techolay'ı öğrendim. Bu yüzden ilk 1000 kişi arasında değilim.:(

Son düzenleme:
Kenan Thompson Snl GIF by Saturday Night Live

Allah aşkına, bırakın bu ayakları. Buradaki kaç kişi oraya kayıt olmuş yahut aktif ve konu açıyor, bırak konuyu, mesaj yazıyor? SIFIR. Recep abinin planları var mış, ne planıymış bu? Recep abi YouTube'a video mu atsın, başkalarının sorunlarını mı çözsün, kendi sisteminde çıkan hataları mı düzeltsin? Yoksa dışarıda yiyip-içip, gezip tozsun? Recep abi bunların hangi birini yapacak?

Allah aşkına, bırakın bu ayakları. Buradaki kaç kişi oraya kayıt olmuş yahut aktif ve konu açıyor, bırak konuyu, mesaj yazıyor? SIFIR. Recep abinin planları var mış, ne planıymış bu? Recep abi YouTube'a video mu atsın, başkalarının sorunlarını mı çözsün, kendi sisteminde çıkan hataları mı düzeltsin? Yoksa dışarıda yiyip-içip, gezip tozsun? Recep abi bunların hangi birini yapacak?
Niye tribe girdin anlamadim ama her sey yavaş yavaş oluyor. Kimse hemen olacak, herkes doluşsun kayıt olsun diye bir şey demedi, duyuruda yapılmadı. Meraklı sorular için yapılan açıklama dedigim gibi, kendisine sorabilirsin.
Önce hazırlıklar ve kurulum yapilir, en son duyuru yapılır. Ve sanırsam 2.3 bekleniyordu orası için de. Her şeyin zamanı var beklemede kalın, ben de sabirsizlikla bekliyorum.