Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Benim düşüncem bence minimal bir sürüm gelse iyi olur. Burada eski bilgisayarı olan ve hala Windows 7 ve hatta XP kullanan arkadaşlar da var. Nasıl Reddit'in eski ve minimal versiyonu var, bence buraya da gelmeli.

Artı -19 Eksi
İnsan 2025'te neden XP kullanır bunun mantıklı bir açıklaması var mı benim bilmediğim?
Bazı kişilerin parası olmayabiliyor veya nostalji yaşamak istiyor.

XenForo tabanlı bir forum. Yapılabileceğini sanmıyorum. Ayrıca Windows 7'yi anlarım da 2025'te neden XP kullanıyorsunuz? Bir de Supermium ile Windows 7'de Techolay gibi XenForo tabanlı forumlar açılıyor.
Şahsen temayı biraz daha hafifletebiliriz.

Şahsen temayı biraz daha hafifletebiliriz.
Tema varsayılan XenForo teması zaten. Sadece birkaç özelleştirme yapılmış. Daha ne kadar hafifletilebilir?

Bazı kişilerin parası olmayabiliyor
Bazı arkadaşlarımın da parası yok fakat en düşük Windows 8.1 kullanan var. O da RAM alınca Windows 10'a geçecek.

Saçma. Geçmişi düşünmeyin. Geleceğinize bakın. 2026 yılına gireceğiz. Ne nostaljisi?

Son düzenleme:
Demesi kolay tabii. Niye ekibe yardım etmiyorsunuz? Ve bence iyi site.
images.webp

XenForo özellikle de Techolay'ın XenForo'su çok seri ve hızlı çalışıyor. Gereği yok. Antik çağdan kalma cihazlar için desteklenmeyen sistemlere destek vermenin anlamı yok. Nostalji adı üstünde nostajli. O zamanın şeylerini çalıştırırsın o bilgisayarla, güncel teknolojileri değil.