Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Phew Phew Games sponsor olsa çok güzel olurdu 
(Sadece şahsi fikir üstüne çok düşünmedim.)
Bence yok çünkü Recep Ağabey bir videoda tüm masrafları ben karşıladım gibi bir cümle kurmuştu.
Amerika'daki fuara gittiği video.
(Sadece şahsi fikir üstüne çok düşünmedim.)
Bence yok çünkü Recep Ağabey bir videoda tüm masrafları ben karşıladım gibi bir cümle kurmuştu.
3507Enes
Üstün
- Makaleler
- 1
Phew phew Games sponsor olsa çok güzel olurdu
(sadece şahsi fikir üstüne çok düşünmedim.)
Bence yok çünkü Recep ağabey bir videoda tüm masrafları ben karşıladım gibi bir cümle kurmuştu.
Onu görmüştüm.
@Recep Baltaş @Enes3078
- Makaleler
- 4
CrossOver sponsor değil miydi?
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Sponsor olmadan bir yere kadar diye düşünüyorum. Techolay'ın sponsoru var mı? Giderleri nereden karşılıyorsunuz?
Sponsor olmadan dediğiniz gibi bu iş bir yere gitmez. Biraz daha büyüyünce bir sponsor alırlar.
@MechaAti evet bu arada Phew Phew Games iyi bir seçenek. Recep abimde yazılımcı. Enis Kirazoğlu ile oyun da yaparlar. Oldu bitti gelsin paralar.
- Makaleler
- 1
Hep biz mi düşüneceğiz abi, bak oldu bitti@MechaAti evet bu arada Phew Phew Games iyi bir seçenek. Recep abimde yazılımcı. Enis Kirazoğlu ile oyun da yaparlar. Oldu bitti gelsin paralar.![]()
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Fikir işlerse bende maaş alırım. Fikir benden.
Recep abimin düşüncelerine katılsam da düşüncelerini paylaşarak hata etti. Dolayısıyla kolay kolay sponsor bulacağını sanmıyorum.
Sponsor olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Kitle büyüdükçe Youtube, haber sitesi, forum gelirleri yeterli olur büyük ihtimal.
Phew phew games sponsorluğu da saçma geldi bana. Oyun firmasını neden foruma sponsor olsun ki?
Üstelik dediğim 1. nedenden dolayı sponsor olmazlar. Bir de Enis Kirazoğlu'nun söylediğine göre çok büyük para kazanmamışlar. Ben Enis Kirazoğlu yerinde olup birine sponsor olacak olsam bu sponsor Techolay olmazdı.
Forumun anasayfasına oyunun linkini mi koyacaklar?
Sponsor olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Kitle büyüdükçe Youtube, haber sitesi, forum gelirleri yeterli olur büyük ihtimal.
Phew phew games sponsorluğu da saçma geldi bana. Oyun firmasını neden foruma sponsor olsun ki?
Üstelik dediğim 1. nedenden dolayı sponsor olmazlar. Bir de Enis Kirazoğlu'nun söylediğine göre çok büyük para kazanmamışlar. Ben Enis Kirazoğlu yerinde olup birine sponsor olacak olsam bu sponsor Techolay olmazdı.
Forumun anasayfasına oyunun linkini mi koyacaklar?