Detaylar
Kim cevapladı?Durmak bilmeyen bir saldırı var maalesef. Hosting sürekli mücadele ediyor.
Öküz
Uzman
Saldırı bölgesel mi yoksa kişisel direkt saldırı mı?Durmak bilmeyen bir saldırı var maalesef. Hosting sürekli mücadele ediyor.
Blackraven
Üstün
Recep Baltaş kimsenin kullanmadığı "11.0 Big Sur" bölümü altında kurduğum Minecraft serverini fark etmediği için site yavaşlıyor.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Techolay niye Kanada'da ben onu merak ediyorum asıl.
Cloudflare kullandığı için galiba ve ben maalesef SansürOnline kullandığım için Cloudflare beni doğru şekilde en yakın route ile gönderemiyor, ve Kanada'ya bağlanıyorum. En azından benim tahminim bu. Herhalde Recep Baltaş kasıtlı olarak Kanada'da host etmiyordur?
En azından forum IPv6 destekliyor. Bu beni sevindiriyor. O yüzden çok umrumda değil ama Cloudflare'in İstanbul'da, olmadı Avrupa'da server'ları var. Neden onlar kullanılmıyor?
Muhtemelen Cloudflare koruma amaçlı böyle yapıyor diye düşünüyorum. Techolay'ın kendi yaptığı bir şey değil bence. Umarım.
Cloudflare kullandığı için galiba ve ben maalesef SansürOnline kullandığım için Cloudflare beni doğru şekilde en yakın route ile gönderemiyor, ve Kanada'ya bağlanıyorum. En azından benim tahminim bu. Herhalde Recep Baltaş kasıtlı olarak Kanada'da host etmiyordur?
traceroute -I -4 techolay.net ve traceroute -I -6 techolay.net ikisinde de çıkan son IP adresleri Kanada.En azından forum IPv6 destekliyor. Bu beni sevindiriyor. O yüzden çok umrumda değil ama Cloudflare'in İstanbul'da, olmadı Avrupa'da server'ları var. Neden onlar kullanılmıyor?
Muhtemelen Cloudflare koruma amaçlı böyle yapıyor diye düşünüyorum. Techolay'ın kendi yaptığı bir şey değil bence. Umarım.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Çok geçmiş olsunlarımı iletiyorum. Umarım en kısa sürede sorun çözülür.Durmak bilmeyen bir saldırı var maalesef. Hosting sürekli mücadele ediyor.
Veri sızıntısı oluyor mu?
Plover
Başarılı
Kim o?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-