Bütçe
1000TL

dexoniton22

Uzman
Selamlar,
Link
Linkindeki techstorm exotic T28 modeli gamepadi almayı düşünüyorum. Birçok YouTuber hakkında video yapmış ve iyi demiş fakat yorumlarını okuyorum 40-50 olumsuz 350 kadar da olumlu yorum var. Fiyatı uygun görünüyor ve açıklamasında Windows ile uyumlu olduğu yazıyor ama tam olarak ne kadar verimli çalıştığı konusunda emin olamıyorum.

Kullanım amacım sadece PC'de oyun oynamak. Steam oyunları, belki emülatörler...
Ama şu sorular kafamda net değil:

• Plug & play mi? Yoksa driver gerekiyor mu?
  • Xinput desteği var mı? (yani Xbox kolu gibi tanıyor mu?)
  • Tetikler ve analoglar ne kadar hassas?
  • Genel olarak gecikme, bağlantı vs. sorun çıkarıyor mu?

Bu kolu deneyen varsa ya da alternatif olarak PC ile tam uyumlu, benzer fiyat bandında (maksimum 1000 TL civarı) önerebileceğiniz başka bir model varsa, tavsiyelerinize açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Biraz daha bütçe ekleyip hall effect gamepad almanızı öneririm. Bu çakma ürünler PS4 konsollarında alternatif olmadığından çok satıyor, kaliteli veya iyi olduklarından değil. Yereldeki satıcılar da müşteri muhtaç diye büyük ihtimalle ₺300-400 satsa gidecek ürünü yüksek fiyata satıyor. Kesinlikle bu fiyat aralığında gamepad almayın ve bütçe yükseltin.

@Katipke ₺1300-1800 arası iyi bir gamepad öneriniz var mı?

Mesela Gulikit şu modelinde indirim var. Ama bu fiyattan daha düşüğe yurtdışından Gamesir Nove Lite 2 falan da gelebiliyor.

Katipke almıştı eğer size de uyarsa o ürünü almanızı öneririm.

Galiba kargo firmasını sıkıntı yaşamamak için bir şey seçiyorsunuz, ayrıca bir kupon kodu da vardı diye hatırlıyorum. Katipke beklerseniz bu konuda sizi bilgilendirecektir.

Biraz daha bütçe ekleyip hall effect gamepad almanızı öneririm. Bu çakma ürünler PS4 konsollarında alternatif olmadığından çok satıyor, kaliteli veya iyi olduklarından değil. Yereldeki satıcılar da müşteri muhtaç diye büyük ihtimalle ₺300-400 satsa gidecek ürünü yüksek fiyata satıyor. Kesinlikle bu fiyat aralığında gamepad almayın ve bütçe yükseltin.

Mesela Gulikit şu modelinde indirim var. Ama bu fiyattan daha düşüğe yurtdışından Gamesir Nove Lite 2 falan da gelebiliyor.

Galiba kargo firmasını sıkıntı yaşamamak için bir şey seçiyorsunuz, ayrıca bir kupon kodu da vardı diye hatırlıyorum. Katipke beklerseniz bu konuda sizi bilgilendirecektir.
Hocam order note kısmına TC yazmanız ve indirim kodu olarak wgnew5 kullanmanız yeter. Sorunsuz geliyor

Mesela gulikit şu modelinde indirim var. Ama bu fiyattan daha düşüğe yurt dışından GameSir nove Lite 2 falan da gelebiliyor.

Hocam order Note kısmına T.C. Yazmanız ve indirim kodu olarak wgnew5 kullanmanız yeter. Sorunsuz geliyor.

Önerdiğiniz GameSir Nova 2 Lite Wireless, iyi güzel ama görsel olarak pek bana hitap etmedi ve tuş hissiyatı olarak bana güzel hissettirmiyor, başka bir öneriniz var mıdır? Ama büyük ihtimalle siz başka bir şey önermezseniz GameSir Nova 2 Lite Wireless alacağım.

Ve bir şey daha sormak istiyorum: GameSir Nova 2 Lite Wireless ödemesini yaparken nereden not ekleyebiliyoruz?

Önerdiğiniz GameSir Nova 2 Lite Wireless, iyi güzel ama görsel olarak pek bana hitap etmedi ve tuş hissiyatı olarak bana güzel hissettirmiyor, başka bir öneriniz var mıdır? Ama büyük ihtimalle siz başka bir şey önermezseniz GameSir Nova 2 Lite Wireless alacağım.

Ve bir şey daha sormak istiyorum: GameSir Nova 2 Lite Wireless ödemesini yaparken nereden not ekleyebiliyoruz?
Sepete ekledikten sonra add order note var checkout kısmına geçmeden. Oraya TC: şeklinde yazabilirsiniz