H

Peki ses kısma Power yapınca bir şey geliyor mu?

Hocam gelmiyorsa verilerden vazgeçin.

Hiç denemedim hocam.

Anakarttan kaynaklı olması büyük ihtimal.

Şu markayı almayın arkadaş, memlekette marka mı kalmadı :(?

Anakarttan sa ben biterim yapma.

Anakarttan kaynaklı olması büyük ihtimal.

Sorunsuz çalışıyordu telefon bir anda böyle oldu.

Hiçbir sorun yoktu olaydan önce arkadaşımla telefon konuşması yapmıştım ne olduysa konuşmadan sonra oldu.
Cihaz konuşurken ısındıysa (bir ihtimal) anakart yanmıştır muhtemelen geçmiş olsun. Tecno, Infinix gibi markalardan uzak durmak lazım. Kendi bütçemle ar-ge kursam daha iyisini yaparım.

Tamir ettirmeniz lazım. Ekran soketi değil bence çünkü Tecno yazısında gidip geliyor.

Üç ihtimal var.

-Cihazın donanım depolama yönetimi iyi değil ve anlık hatadan işletim sistemi silindi.
Cihaz basit bir Bootloader unlock ve ardından ROM yükleme işlemi ile geri döndürülebilir. Veya telefoncuda 300-500'e yazılım atılır.

-Anakart yandı.
Anakart değişimi gerekir, telefon fiyatı zaten anakart.

-Entegre lehimleri yandı/koptu.
Güç entegre değişimi gerekli.

Kişisel verileriniz muhtemelen gitti, geri gelmesi zor.

Telefonu bekletin belki 1 güne düzelir, sonuçta adı sanı belli değil belki tek seferlik hatadır.

Son düzenleme:
Cihaz konuşurken ısındıysa (bir ihtimal) anakart yanmıştır muhtemelen geçmiş olsun. Tecno, Infinix gibi markalardan uzak durmak lazım. Kendi bütçemle ar-ge kursam daha iyisini yaparım.

Telefon çok ısınmamıştı normal di yani neden olduğunu bende anlamadım.

Tamir ettirmeniz lazım. Ekran soketi değil bence çünkü Tecno yazısında gidip geliyor.

Üç ihtimal var.

-Cihazın donanım depolama yönetimi iyi değil ve anlık hatadan işletim sistemi silindi.
Cihaz basit bir Bootloader unlock ve ardından ROM yükleme işlemi ile geri döndürülebilir. Veya telefoncuda 300-500'e yazılım atılır.

-Anakart yandı.
Anakart değişimi gerekir, telefon fiyatı zaten anakart.

-Entegre lehimleri yandı/koptu.
Güç entegre değişimi gerekli.

Kişisel verileriniz muhtemelen gitti, geri gelmesi zor.

Telefonu bekletin belki 1 güne düzelir, sonuçta adı sanı belli değil belki tek seferlik hatadır.

Depolamada sorun yoktu 250 GB'lik depolama alanı vardı telefonda yarısı bitmişti depolamanın sadece.

Bir ara telefon pin kodu yazma yerine geldi ama 1 saniye sonra telefon kapadı kendi kendine.
Anakart bozuk derlerse yeni telefon almak daha mantıklı çünkü anakartlar pahalı olur

Telefon 2 gündür düzelmedi ne yazık ki.

Son düzenleme: