Son düzenleyen: Moderatör:
Cok cirkin bir tasarimi var. Honordan bile daha kotu. Insan bununla disari cikmaya utanir. Fakat teknik ozelliklerine ve sensor boyutuna bakacak olursak rakipsiz bu fiyata. Sensoru Magic7 Proyla ayni boyutta. Fakat satici soru isareti. Ben risk almazdim cihaz fiyatina gore ne kadar iyi olursa olsun.

1747945381260.webp

Honor ve Tecno'yu bu konuda tebrik ediyorum, nasıl bu kadar rezil tasarımlar yapabiliyorlar acaba akıl alır gibi değil :D

Arkadaşlar telefondaki işlemci 8gen 1 rakibi. Ve stabilize bakımından onun kadar kötü değil. Satıcı kısmında sıkıntı yoksa telefon alacaklara kesinlikle bunu öneririm. Bütün özellikleri premium. A36 veya S21 FE 2. nesil bunun yanında zayıf kalır.

https://www.pttavm.com/tecno-phantom-x2-5g-8-gb-256-gb-gri-resmi-distributor-garantili-p-1209173599

İşlemci öyle olabilir katılıyorum ama hakkında en ufak bir incelem videosu olmayan telefonu almak kumar gibi geliyor bazen.

Arkadaşlar telefondaki işlemci 8gen 1 rakibi. Ve stabilize bakımından onun kadar kötü değil. Satıcı kısmında sıkıntı yoksa telefon alacaklara kesinlikle bunu öneririm. Bütün özellikleri premium. A36 veya S21 FE 2. nesil bunun yanında zayıf kalır. https://www.pttavm.com/tecno-phanto...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

PttAVM'de yorumsuz olarak satılmasını geçtim telefon alırken sadece donanıma bakılsaydı herkes cebinde bu telefonlar ile gezerdi. Markanın genel olarak ürünlerinde tahminen 10 kişinden 3'ü memnunsa geriye kalan 7 kişi memnuniyetsiz oluyor. Tasarıma ise pek bir lafım yok. Hitap ettiği kişiler illaki vardır. Direk görmeden bir şey diyemem. Yinede riske atmaya gerek yok diyorum.

Son düzenleme:
PttAVM'de yorumsuz olarak satılmasını geçtim telefon alırken sadece donanıma bakılsaydı herkes cebinde bu telefonlar ile gezerdi. Markanın genel olarak ürünlerinde tahminen 10 kişinden 3'ü memnunsa geriye kalan 7 kişi memnuniyetsiz oluyor. Tasarıma ise pek bir lafım yok. Hitap ettiği kişiler illaki vardır. Direk görmeden bir şey diyemem. Yine de riske atmaya gerek yok diyorum.

Bir tane hocam var, X3 Pro kullanıyordu, 2 gün önce bana sordu; "X7 Pro alacağım, senin bir önerin var mı?" diye. Yani bazı insanlar için yazılım gram önemli değil. Oyun falan da oynamıyor yani hoca. Günlük kullanım, fotoğraf. Bu arada bu telefon çıktığı zaman rakiplerine göre nispeten pahalıydı. Şu an ucuzladı ne hikmetse. Göremememiz normal yani.

Bir tane hocam var, X3 Pro kullanıyordu, 2 gün önce bana sordu; "X7 Pro alacağım, senin bir önerin var mı?" diye. Yani bazı insanlar için yazılım gram önemli değil. Oyun falan da oynamıyor yani hoca. Günlük kullanım, fotoğraf. Bu arada bu telefon çıktığı zaman rakiplerine göre nispeten pahalıydı. Şu an ucuzladı ne hikmetse. Göremememiz normal yani.

Kılıfı nanı filmi yedek bataryası kısacası bu telefonla uyumlu aksesuar ve yedek parçalar bulunabiliyor mu?
Telefonu aldıktan sonra sorun yaşayabilir mi insanlar yukarıda saydığım konularda.