Captain Skriniar 91 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.021 Beğeniler 624 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 14:46 #21 ElonXMusk dedi: Ben burda düşük FPS nasıl çözerim diye sormadım. Genişletmek için tıkla... Ben çözüm sunduğumu hatırlamıyorum. Sadece 'düşük FPS' yazınıza karşı yazdım. Daha yazdığınızı bilmiyorsunuz.
ElonXMusk dedi: Ben burda düşük FPS nasıl çözerim diye sormadım. Genişletmek için tıkla... Ben çözüm sunduğumu hatırlamıyorum. Sadece 'düşük FPS' yazınıza karşı yazdım. Daha yazdığınızı bilmiyorsunuz.
KS KS ElonXMusk 58 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.625 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 14:52 #22 Captain Skriniar dedi: Ben çözüm sunduğumu hatırlamıyorum. Sadece 'düşük FPS' yazınıza karşı yazdım. Daha yazdığınızı bilmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Captain Skriniar dedi: Ben çözüm sunduğumu hatırlamıyorum. Sadece 'düşük FPS' yazınıza karşı yazdım. Daha yazdığınızı bilmiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
ZCPS21 91 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.531 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.811 Bugün 14:53 #23 Markadan bağımsız cihazda Helio 99 var, güçsüz işlemci ile oyun oynanmaz, düşük çözünürlüklüte en fazla 30 FPS verir çoğu oyunda. İkinci el GT2 - X4 GT - Oneplus 9 Pro bile dâhâ iyi iş yapardı.
Markadan bağımsız cihazda Helio 99 var, güçsüz işlemci ile oyun oynanmaz, düşük çözünürlüklüte en fazla 30 FPS verir çoğu oyunda. İkinci el GT2 - X4 GT - Oneplus 9 Pro bile dâhâ iyi iş yapardı.
KS KS ElonXMusk 58 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.625 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 14:58 #24 ZCPS21 dedi: Markadan bağımsız cihazda Helio 99 var, güçsüz işlemci ile oyun oynanmaz, düşük çözünürlüklüte en fazla 30 FPS verir çoğu oyunda. İkinci el GT2 - X4 GT - Oneplus 9 Pro bile dâhâ iyi iş yapardı. Genişletmek için tıkla... Valla ne alsam bilmiyorum.
ZCPS21 dedi: Markadan bağımsız cihazda Helio 99 var, güçsüz işlemci ile oyun oynanmaz, düşük çözünürlüklüte en fazla 30 FPS verir çoğu oyunda. İkinci el GT2 - X4 GT - Oneplus 9 Pro bile dâhâ iyi iş yapardı. Genişletmek için tıkla... Valla ne alsam bilmiyorum.
ZCPS21 91 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.531 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.811 Bugün 15:01 #25 ElonXMusk dedi: Valla ne alsam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci elde bu tür oyun cihazları olmalıydı bu bütçe içerisinde, işlemcileri sıcak çalışır.
ElonXMusk dedi: Valla ne alsam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci elde bu tür oyun cihazları olmalıydı bu bütçe içerisinde, işlemcileri sıcak çalışır.
KS KS ElonXMusk 58 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.625 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 15:02 #26 ZCPS21 dedi: İkinci elde bu tür oyun cihazları olmalıydı bu bütçe içerisinde, işlemcileri sıcak çalışır. Genişletmek için tıkla... Hani aktif olarak telefon alamam da param yok artık 1 sene dayanırım belki.
ZCPS21 dedi: İkinci elde bu tür oyun cihazları olmalıydı bu bütçe içerisinde, işlemcileri sıcak çalışır. Genişletmek için tıkla... Hani aktif olarak telefon alamam da param yok artık 1 sene dayanırım belki.
Isenea Dieur Has 91 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.874 Çözümler 12 Beğeniler 2.786 Yer Miami, Florida 38 dakika önce #27 Diyebileceğim tek şey elinizdeki telefonun bile idaresini bilin. Daha kötü modele geçmek zorunda olunca bu sefer önceki telefonu mumla arıyorsunuz.
Diyebileceğim tek şey elinizdeki telefonun bile idaresini bilin. Daha kötü modele geçmek zorunda olunca bu sefer önceki telefonu mumla arıyorsunuz.
KS KS ElonXMusk 58 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.622 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.625 Yer Birleşik Krallık ve ABD 30 dakika önce #28 Isenea Dieur Has dedi: Diyebileceğim tek şey elinizdeki telefonun bile idaresini bilin. Daha kötü modele geçmek zorunda olunca bu sefer önceki telefonu mumla arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle tabii, ama değiştireceğim ben yani olmayacak yoksa.
Isenea Dieur Has dedi: Diyebileceğim tek şey elinizdeki telefonun bile idaresini bilin. Daha kötü modele geçmek zorunda olunca bu sefer önceki telefonu mumla arıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle tabii, ama değiştireceğim ben yani olmayacak yoksa.