Topcu

Uzman
Fiziksel mağazada dükkanın kirası, işçi vb giderlerin hepsi eklendiği zaman mantıklı.(Fiyat şişkinliği adına söylüyorum) İnternet satıcılarına güvenmediğinden dolayı öyle almış olabilir. Trendyol'da da aynı model satılıyor.

Fiziksel mağazada dükkanın kirası, işçi vb giderlerin hepsi eklendiği zaman mantıklı.(Fiyat şişkinliği adına söylüyorum) İnternet satıcılarına güvenmediğinden dolayı öyle almış olabilir. Trendyol'da da aynı model satılıyor.
Mesela Samsung cihazlarda pek fark olmuyor fiyat anlamında. İnternette en fazla 21'e inen A56 magazada da en fazla 23 oluyordu. Bu cihazda 5-6 bin lirayı aşan fark vardı. Bir de Vatan çalışanı demiş ki, 60 bin tl'lik cihazdaki işlemci var bu telefonda. Şöyle güzel böyle güzel. Benim tavsiyemle 17 bine A36 almaya giden adam Tecno'ya 20 civarı para verip çıkmış :((((

Ensesine vurcan şaplağı, 1 seneye cihaza sövmeye başlar.
@Topcu, 20k ya A56 alırdı. Kendisi soğuk su içebilir.
Muhtemelen bir sene sürmeyecek Tecno'nun bloatware dolu arayüzü sağ olsun, hem reklam görecek hem de verileri Çinli abilere gidecek.
Çok uzun zamandır ikna etmeye çalışıyordum ama işte yine gitmiş çalışanların dediklerine inanmış. Hadi inandın, fiyat kıyaslaması neden yapmazsın :(

O 60. bin liralık işlemci var diyen çalışanı da kuzenini de evirip çevirip dövesin var. Forum izin verse o çalışana etmediğim küfür kalmaz burada.