Evet.@dandadan, hocam ileride bataryayı değiştirebilirim onun haricinde iyi bir cihaz mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
iPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji
Deji batarya, %100 gerçek kapasitesiyle iPhone 8 Plus cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır. Kusursuz güvenlik.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Woyax iPhone 8 Plus Batarya 3400mAh
Alman patentli Woyax batarya ile iPhone 8 Plus cep telefonunda en az %30 daha fazla kapasite. Yüksek voltaj ve kısa devre risklerine karşı %100 güvenlik.
İkisi de olur Woyax daha kaliteli olur.
Kendi iPhone 12 mini pil değişim için verdiğim parayı yazmıştım. iPhone 8 ile karşılaştırınca abartı olmuş. Kusura bakmayınDeji veya Woyax alınıp değiştirilebilir. Çok zor bir şey değil yapması. 2K 3K diyen arkadaşa bakma.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
En mantıklısı Deji ile değiştirmek. Maliyeti çok yok işçilik dahil 700 800 arası bir fiyat çıkıyor. iPhone 8 Plus çok tatlı telefon özellikle de son orta tuş telefonları olarak kalbimizde yer edinecek. Kasma konusuna takılma gayet akıcı. Günümüz şartlarına göre hala kullananlar var ki geçen sene ben de kullanmıştım. Pil değiştirdikten sonra gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
O cihazın bataryası inanılmaz kötüdür. Tahmin edebiliyorum kullandığım için. Batarya değiştirilirse geçilebilir ancak unutmayın neredeyse 7-8 senelik bir telefon. Tecno'dan iyidir ama.