Recovery Tecno Spark 10'da brom moda nasıl geçilir?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
MTKClient ile Bootloader açmak istiyorum fakat ne yaparsam yapayım cihaz brom moda geçmiyor. Cihazı kapattıktan sonra ses tuşlarına birlikte basmak veya güç tuşu ile ses tuşlarına birlkite basmak gibi bir sürü kombinasyon denedim. Fakat sonuç alamıyorum, alabildiğim tek sonuç cihaz kapalı olduğu anda ses tuşlarına basarken aynı anda bilgisayar kablosu bağladığımda bilgisayarın 1-2 saniye boyunca cihazı MTK interface olarak görmesi. Başka bir sonuç alamadım, brom moda almak için başka yöntem var mı?

@Heribert Yavuz, @kullanıcı311

Bazı cihazlar brom modunda kalmadan geri çıkıyor. Brom modda kalması için bir işlem yapılması gerek.

Cihazı Brom moda almaya çalışırken bilgisayar üzerinde MTKClient açık halde bekletiyorum ses tuşlarına bastıktan 2 saniye sonra kabloyu takıyorum fakat işlem ilerlemiyor herhangi bir hata da almıyorum.

Cihazı Brom moda almaya çalışırken bilgisayar üzerinde MTKClient açık halde bekletiyorum ses tuşlarına bastıktan 2 saniye sonra kabloyu takıyorum fakat işlem ilerlemiyor herhangi bir hata da almıyorum.

Şöyle yapın. MTKClient üzerinden herhangi bir işlem başlatın ve brom moda alın cihazı.

Şöyle yapın. MTKClient üzerinden herhangi bir işlem başlatın ve brom moda alın cihazı.

1733672828758.webp

Ses tuşlarına basılı tuttum ve kabloyu taktım ama elimi ses tuşlarından çekmedim böyle bir hata aldım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt