Bütçe
En fazla 20.000 TL

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Cihazın boyutları ve özellikleri çok hoşuma gitti, aktif olarak Xiaomi Mi 9SE kullanıyorum fakat eskidi artık. Yine de benzer özellikleri aynı incelik, ağırlık ve küçüklükte verebilen uygun fiyatli bir cihaz bulamamıştım ki Spark Slim modeline denk geldim. Marka kalitesini az biraz biliyorum daha önce Infinix de kullandım aynı çatı altında benzer üretimler.

Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini merak ediyorum ve benzer özelliklerde başka cihaz önerilerine açığım, ince ve ekran gövde oranı yüksek olmalı en fazla 6.5" ve parmak izi ekranda olmalı.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a56-fiyati,786484511.html güç düğmesinde parmak izi var, sorun olur mu?
Bütçeyi zorlarsanız 3A Pro var parmak izi ekrana gömülü olması lazım onun da.

A56 da ekrana gömülü parmak izi bulunuyor. A36 da bile var.

Cihazın boyutları ve özellikleri çok hoşuma gitti, aktif olarak Xiaomi Mi 9SE kullanıyorum fakat eskidi artık. Yine de benzer özellikleri aynı incelik, ağırlık ve küçüklükte verebilen uygun fiyatli bir cihaz bulamamıştım ki spark Slim modeline denk geldim. Marka kalitesini az biraz biliyorum daha önce Infinix de kullandım aynı çatı altında benzer üretimler.

Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini merak ediyorum ve benzer özelliklerde başka cihaz önerilerine açığım, ince ve ekran gövde oranı yüksek olmalı en fazla 6.5" ve parmak izi ekranda olmalı.

Hayır alınmaz maalesef. Markanın yaptığı ürünler genel olarak kalitesiz. Sırf incelik için alınmaya değmez. Donanımda çöp.
A56, magic 8 Lite, A36, Honor 400, Phone 3A gibi modeller varken bakılmaz.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a56-fiyati,786484511.html Güç düğmesinde parmak izi var, sorun olur mu?
Bütçeyi zorlarsanız 3a Pro var parmak izi ekrana gömülü olması lazım onun da.
Şahsen tekrar Samsung denemeyi düşünmüyorum hocam şarjda kendi anakartını yakıp beni uğraştırmasın, Nothing 3A Pro güzel cihazmış fakat bütçe olarak 20'yi geçmek istemiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Güç tuşunda değil mi? Ben yanlış mı hatırlıyorum?

Yok hayır ekrana gömülü. Yıllarca optik parmak izi teknolojisi kullanılıyor.

Şahsen tekrar Samsung denemeyi düşünmüyorum hocam şarjda kendi anakartını yakıp beni uğraştırmasın.

Açıkçası Tecno, Infinix gibi markaların kullandıkları parçalar ve temin edilen yerlere bakarsak bu ihtimal onlarda daha fazla.
Ancak cihazın anakartı yanması zor bir ihtimal zaten.

Açıkçası Tecno, Infinix gibi markaların kullandıkları parçalar ve temin edilen yerlere bakarsak bu ihtimal onlarda daha fazla.
A56 fingerprint location olarak aratınca Samsung.com linkiyle birlikte güç tuşunda demişler ama siteye girince display olarak söylenmiş.
Gemini🤡🤡

A51 ve 53 kullandım ikisi de orjinal adaptör kablo ile kendi anakartlarını yaktı üstüne garantiyle uğraştım. 53 kullanan bir arkadaşımın da başına aynı olay geldi. Zaten A serisinde kronik olan bir olay(en azından 51,52,53 modellerinde) , Anakartı veya şarj entegresini yakar cihaz kullanılmaz hâle gelir.

A56 fingerprint location olarak aratınca Samsung.com linkiyle birlikte güç tuşunda demişler ama siteye girince display olarak söylenmiş.
Gemini🤡🤡

Yapay zeka hâla daha bu konularda iyi değil hocam. Teknoloji konularında ilk seçenek yapay zeka olmamalı. Web araması açılsa bile kötü.

A51 ve 53 kullandım ikisi de orijinal adaptör kablo ile kendi anakartlarını yaktı üstüne garantiyle uğraştım. 53 kullanan bir arkadaşımın da başına aynı olay geldi. Zaten a serisinde kronik olan bir olay(en azından 51, 52, 53 modellerinde), anakartı veya şarj entegresini yakar cihaz kullanılmaz hâle gelir.

Yani A33, A54, A56 kullananlara denk geldim, kullanıcı yorumlarını okudum ve asla böyle bir yorumla denk gelmedim.
Yani güvenmiyorsanız Magic 8 Lite'a bakabilirsiniz.Tecno Spark Slim'den iyidir.

Yapay zeka hâla daha bu konularda iyi değil hocam. Teknoloji konularında ilk seçenek yapay zeka olmamalı. Web araması açılsa bile kötü.

Yani A33, A54, A56 kullananlara denk geldim, kullanıcı yorumlarını okudum ve asla böyle bir yorumla denk gelmedim.
Yani güvenmiyorsanız Magic 8 Lite'a bakabilirsiniz.Tecno Spark Slim'den iyidir.
Dediğim gibi güncel serileri bilemiyorum fakat yaşadığım problem bana yetti hocam 2. şansı verip aynı sorunu yaşamış olmam ve Samsung'un ürünün arkasında durmamak için bir yerlerini yırtması asla tercih etmeyeceğim bir marka olması için yetti.

Magic 8 Lite özellikleri güzelmiş bunu biraz detaylı inceleyeyim.