Bütçe
En fazla 20.000 TL
Yapay zeka hâla daha bu konularda iyi değil hocam. Teknoloji konularında ilk seçenek yapay zeka olmamalı. Web araması açılsa bile kötü.
Yapay zekaya sormadım zaten, Samsung'un model verilerini tamamen girmeme rağmen Samsung'un kendi sitesini referans gösterip modelle alakalı bilgiyi tamamen yanlış veriyor AI review'da. İşin komik yanı düzeltmede bildirince reddediyorlar.

Dediğim gibi güncel serileri bilemiyorum fakat yaşadığım problem bana yetti hocam 2. şansı verip aynı sorunu yaşamış olmam ve Samsung'un ürünün arkasında durmamak için bir yerlerini yırtması asla tercih etmeyeceğim bir marka olması için yetti.

Magic 8 Lite özellikleri güzelmiş bunu biraz detaylı inceleyeyim.

Siz bilirsiniz.
Magic 8 Lite'ı özetlersem A56'ya kıyasla kamera çöp, çip ona göre kadar iyi değil ve plastik kasa.
Ancak batarya çok iyi ekran çok iyi ve uzun süre güncelleme alacak.
Ben yeterince araştırmıştım bu modeli :D 19k için ortalama fiyat derim.

Bu cihaz Honor'un Global'de satışa sunduğu kasası en kalitesiz cihaz olabilir.

Hiç canlı incelediniz mi bahsi geçen cihazı? Zira ne o iddialı dayanıklılık vaatleri ile ne de kalite hissiyatı ile alakası yok.

YouTube'da cihazın Durability testleri mevcut, en ufak zorlamada ikiye bölündüğünü görebilirsiniz.

Ek olarak HB'da yorumlar kolaylıkla kalıcı hasar almış cihazlarla dolu.

Yani alınabilir bir cihaz değil.

Cihazın boyutları ve özellikleri çok hoşuma gitti, aktif olarak Xiaomi Mi 9SE kullanıyorum fakat eskidi artık. Yine de benzer özellikleri aynı incelik, ağırlık ve küçüklükte verebilen uygun fiyatli bir cihaz bulamamıştım ki Spark Slim modeline denk geldim. Marka kalitesini az biraz biliyorum daha önce Infinix de kullandım aynı çatı altında benzer üretimler.

Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini merak ediyorum ve benzer özelliklerde başka cihaz önerilerine açığım, ince ve ekran gövde oranı yüksek olmalı en fazla 6.5" ve parmak izi ekranda olmalı.
Alınmaz, A56 yada Honor 400 bulmaya çalışın.
A51 ve 53 kullandım ikisi de orjinal adaptör kablo ile kendi anakartlarını yaktı üstüne garantiyle uğraştım. 53 kullanan bir arkadaşımın da başına aynı olay geldi. Zaten A serisinde kronik olan bir olay(en azından 51,52,53 modellerinde) , Anakartı veya şarj entegresini yakar cihaz kullanılmaz hâle gelir.
A serisi öyle değil artık.

Honor 8 Lite alınmaz hiç iyi telefon değil.

Magic 8 Lite batarya dışında albenisi olmayan bir model. SD 6 Gen4 modeline 20k verilmez. Fiyat olarak da çok mantıksız A56 ve Honor 400 varken.

Kamera olarak da rakiplerinin gerisinde.