- Makaleler
- 14
Fedora. Kendisini dün sanal makine ile inceledim. Gayet iyi çalışıyor. İlk defa Debian tabanlı olmayan dağıtım tavsiye ediyorum. 
Arch mı yoksa Fedora mı sizce?Fedora. Kendisini dün sanal makine ile inceledim. Gayet iyi çalışıyor. İlk defa Debian tabanlı olmayan dağıtım tavsiye ediyorum.![]()
Arch'ı deneyimlemedim bu yüzden ikisi arasında yorum yapmam yanlış olur.
Çok kararsızım sanırım Pardus kuracağımArch'ı deneyimlemedim bu yüzden ikisi arasında yorum yapmam yanlış olur.
Geçen merakımdan kurmuştum. Repository inanılmaz eskiydi.
Ben evdeki bilgisayarımda ikincil sistem olarak en basiti olduğu için Linux Mint kullanıyordum, diğer Linux dağıtımlarına göre daha basit olduğunu söylemişlerdi.
Şimdi ise daha iyi bir dağıtıma geçerek tecrübelenmeyi istiyorum.
Önerebileceğiniz en sağlam dağıtımlar nedir?
Hocam arkadaşımda gördüm, logoları bile Roblox'taki Windows simulatörlerine benziyordu adam zevkine OS yapmış resmen yaGeçen merakımdan kurmuştum. Repository inanılmaz eskiydi.
Ben de aynı durumdaydım. Mint'ten Fedora'ya geçmeye çalışmıştım, yaklaşık bir gün uğraştım ama sürekli hata alıyordum. CachyOS'e geçtim ben de ve çok memnun kaldım. O yüzden CachyOS kurmanızı tavsiye ederim.
3 ay Fedora kullandım gayet memnundum. İş için kullanacağım yazılım sadece Windows'ta çalışıyor olmasaydı dönmedim bile. Ben Fedora tavsiye ederim ama öyle inciğini cinciğini karıştıran bir kullanıcı değilim.
Bayağı öneri geldi Fedora da kurabilirim.Fedora. Kendisini dün sanal makine ile inceledim. Gayet iyi çalışıyor. İlk defa Debian tabanlı olmayan dağıtım tavsiye ediyorum.![]()
Bayağı öneri geldi Fedora da kurabilirim.
Arch mı daha kolay yoksa Fedora mı? Linux deneyimlisi değilim ondan çok da ileri düzey olmaması da iyidir![]()