Herkes eski Akbank'i tanıyor şu an ben 4 banka ile tanıştım maas müşterisi olsun kredi kartı olsun Akbank gibi degiller hep arıyorlar rahatsız ediyorlar kredi kilitleme derdinde hediyeleri az Akbank bana diyor 1.000TL harca 250TL kazan market alışverişi yap 800TL kazan parça halinde.
Bazı konularda Garanti Bankası'nın kötü olduğunu, genç birisinin kullanmaması gerektiğini okumuştum. Makas aralıklarının yüksek olması, kullanıcıyı sömürmesi vs. gibi yorumlar okumuştum. Bilemiyorum, acaba kapatsam mı?
Bunlar tamamen sizin yönetebileceğiniz şeyler, sonuçta tek bir bankaya bağlı olmak zorunda da değilsiniz. Açıkçası ben kredi limiti konusunda cömert olmaları ve bol miktarda bonus puan vermeleri sebebiyle kullanıyorum. 2-3 ay içinde 4K civarı bonus puan harcaması yapmışımdır.
Herkes eski Akbank'i tanıyor şu an ben 4 banka ile tanıştım maas müşterisi olsun kredi kartı olsun Akbank gibi degiller hep arıyorlar rahatsız ediyorlar kredi kilitleme derdinde hediyeleri az Akbank bana diyor 1.000TL harca 250TL kazan market alışverişi yap 800TL kazan parça halinde.
Bunlar tamamen sizin yönetebileceğiniz şeyler, sonuçta tek bir bankaya bağlı olmak zorunda da değilsiniz. Açıkçası ben kredi limiti konusunda cömert olmaları ve bol miktarda bonus puan vermeleri sebebiyle kullanıyorum. 2-3 ay içinde 4K civarı bonus puan harcaması yapmışımdır.
Bilmiyorum ben sürekli kredi limitlerimin üst sınırında olduğum için arayıp daha da yükseltemiyorlar sanırım o yüzden hiç denk gelmedim
Galiba ben ihtiyacım yoksa kredi cekmem limiti yükseltmem boş yere neden yapayım bankada vergi veya bir şeyler kilitlemek istiyor ama Akbank seni rahatsız etmiyor cek cekme 2-3 yıllık müşterisiyim bir kere bile aramadı tek kampanya icin arıyor 1.200TL harcadım mouse HDMI kablosu Steam cuzdan koduna 10 dolar 600TL chip para verdi yarısı neredeyse.
Şikayeti az, kampanyası bol, çok yerde taksit seçeneği sunan bir bankayı tercih ederdim eğer kredi kartı kullanacak olsaydım. 2016 yılından bu yana ne kazanırsam onu harcıyorum, sadece bankamatik kartım var.
Ziraat ve Akbank yeterli oluyor, illaki birini seçeceksem Akbank derim, fazla aramıyorlar.
Kredi ve kredi kartı ile işim yok, şimdilik, Türk lirasının bereketi kaçtı.
Garanti kullanıyorum ama 22:00'dan sonra alışveriş limitini yükseltmek ya da internet alışverişini açmak için NFC ile kart okutmamı istiyor. Okutmadan kesinlikle işlem yaptırmıyor. Bir de sınırsız sanal kart oluşturamamak gerçekten saçma. Sadece 1 tane oluşturabiliyorum. Garanti'nin yanında papel, Nays vb. de kullanıyorum; sanal kart konusunda işimi görüyorlar.
Ama Papel'de sanal kartı iptal etmek için müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor, uygulamadan silemiyorsun. Fiziksel olarak garanti kartı işimi görüyor, sanal/fiziksel olmayan tarafta da papel ve Nays işime yarıyor.
Akbank ise sürekli SMS atıyor, arıyor falan. Eskiden Akbank kullanıyordum ama iptal ettirdim. Sebebi de zamanında deneme amaçlı bütün banka kartlarını oluşturmamdı; saçma sapan bir durum olmuştu, o yüzden kapattırdım.