Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Bende yatay çizgiler çıkan bozuk bir monitör var, birde başka monitörüm var. Ben bu bozuk olanı siyah beyaz filtresi yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Win11 ayarlarından filtre ayarlayınca iki monitörde siyah beyaz oluyor çözemedim.

Çözüm
Merhaba. Bende yatay çizgiler çıkan bozuk bir monitör var, bir de başka monitörüm var. Ben bu bozuk olanı siyah beyaz filtresi yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Windows 11 ayarlarından filtre ayarlayınca iki monitörde siyah beyaz oluyor çözemedim.

NVIDIA veya AMD yazılımını açıp renk ayarlarından monitörü seçip doygunluğu 0 yapabilirsiniz.
Merhaba. Bende yatay çizgiler çıkan bozuk bir monitör var, bir de başka monitörüm var. Ben bu bozuk olanı siyah beyaz filtresi yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Windows 11 ayarlarından filtre ayarlayınca iki monitörde siyah beyaz oluyor çözemedim.

NVIDIA veya AMD yazılımını açıp renk ayarlarından monitörü seçip doygunluğu 0 yapabilirsiniz.

Çözüm